تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان

اخبار خوبی در حوزه سامانه‌های دفاعی داریم

اخبار خوبی در حوزه سامانه‌های دفاعی داریم فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: در همه حوزه‌ها از جمله شناورهای سطحی، پروازی‌ها، پرنده‌های بدون سرنشین تلاش‌ فراوانی انجام شده و تا پایان سال، هرماه اخبار خوبی از سامانه‌های دفاعی می‌شنوید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۴ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۶۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش  با اشاره به نام‌گذاری سال با عنوان جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری گفت: جهش تولید در نیروهای مسلح جهش در تولید امنیت و وظیفه ارتش تولید امنیت است.

 

وی ادامه داد: امنیت اگر عاریه‌ای باشد بسیار شکننده خواهد بود. تسلیحات، تجهیزات، مهمات و هر چیزی که برای برقراری امنیت نیاز باشد تا زمانی که از کشوری ثالث خریداری شود و تا زمانی که آن کشور تجهیزات می‌دهد، امکان برقراری امنیت دارید؛ اما اگر پشتیبانی و تجهیزات نداد، امنیت از دست رفتنی است.

 

فرمانده نیروی دریایی با تاکید بر اهمیت بومی بودن امنیت، تصریح کرد: امنیت نباید عاریه‌ای باشد و از طرفی وقتی می‌گوییم جهش تولید در کار ما وجود دارد یعنی موضوع جهش قدرت دفاعی، جهش توان رزم و جهش در تولید امنیت به عنوان کالایی ارزشمند است که اگر نباشد بسیاری از دستاوردها از بین می‌رود.

 

دریادار خانزادی خاطرنشان کرد: مصادیق جهش تولید در امنیت را امسال حتماً مشاهده خواهید کرد چون تلاش وافری پای کار آمده است.

 

وی ادامه داد: در همه حوزه‌ها از جمله شناورهای سطحی، پروازی‌ها، پرنده‌های بدون سرنشین تلاش‌های فراوانی انجام شده و تا پایان سال مرتب در هر چند ماه اخبار خوبی در مورد یک سامانه جدید می‌شنوید.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: این نشان می‌دهد موضوع جهش تولید در نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه نیروی دریایی با چه اهتمامی دنبال می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار