به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی اظهار کرد: تاثیرگزاری اقتصاد کلان بر بازار مسکن، پیشران بودن بخش مسکن در اقتصاد کشور و تأثیرگذاری مؤثر آن و حفظ سهم مسکن در اقتصاد کشور و توجه به مسئولیت اجتماعی در بخش مسکن از مواردی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی در شورای پول و اعتبار عضو است و این عضویت باید با تاثیرگزاری بیشتری در تصمیمات مربوط به مسکن از سوی وزارتخانه راه و شهرسازی همراه باشد، توضیح داد: تصمیماتی که در حوزه بانکی گرفته میشود تأثیر مستقیمی روی قیمتها میگذارد. بنابراین باید ترتیباتی اتخاذ شود که در تصمیم گیری های مربوط به حوزههای مرتبط با بخش مسکن، وزارتخانه راه و شهرسازی نقش موثرتری داشته باشد.
وزیر راه و شهرسازی بر تألیف و تحلیل در حوزه مسکن تاکید کرد و گفت: آماری که پیشتر و هماکنون از قیمتهای خرید و فروش و اجاره مسکن توسط بانک مرکزی ارائه میشود، صرفاً آماری و غیر تحلیلی است و به همین دلیل دفتر اقتصاد مسکن به عنوان زیرمجموعه معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی باید آماری با تکیه بر تحلیلهای گوناگون ارائه دهد و از ایجاد حباب در بخش مسکن و قیمتهای آن جلوگیری کند.
اسلامی تصریح کرد: به حبابهای قیمتی که توسط عدهای در بازار مسکن ایجاد میشود اهمیتی نمیدهیم و تلاش خواهیم کرد با ارائه تحلیلهای واقعی، راهکارهایی ارائه دهیم تا به رونق بخش مسکن بینجامد.
وی توصیه کرد: معاونت مسکن و ساختمان تلاش کند تا گزارشی به رئیس جمهوری از بخش مسکن ارائه شود که ضمن واقعنمایی، دربرگیرنده مسائل و در عین حال راهکارهای مؤثر در کنترل بازار مسکن باشد.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه مسکن، سرمایه اجتماعی حاکمیت و دولت است، گفت: تمام تلاش دشمنان، تضعیف فعالیتهای مؤثر جمهوری اسلامی ایران است، در حالیکه دشمنان نمیفهمند که جمهوری اسلامی خاستگاه فرهنگی و ملی دارد و صرفنظر از عقاید گوناگونی که در جامعه ایران وجود دارد مردم برای حاکمیت بر سرنوشت خود و قطع دست بیگانگان تصمیم گرفتهاند و طی این سالها نیز رویکرد جامعه تغییر نکرده است.