یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

دیپلمات صهیونیستی: توافق با امارات و بحرین غیر الزام‌آور و حاشیه‌ای است

دیپلمات صهیونیستی: توافق با امارات و بحرین غیر الزام‌آور و حاشیه‌ای است یک دیپلمات صهیونیستی با مقایسه توافقات سازش میان مصر و اردن با امارات و بحرین نوشت که توافقات اخیر غیر الزام‌آور و حاشیه‌ای هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «آلن پیکر» دیپلمات ۷۳ ساله صهیونیستی در یادداشتی نوشت که بسیاری از تحلیلگران اسرائیلی توافقات اخیر با بحرین و امارات را حاشیه‌ای و کم اهمیت می‌دانند که قابل مقایسه با توافقات با مصر و اردن نیست، هر چند با دو کشوری که دارای حاکمیت هستند، امضاء شده است.

 

به نوشته وبگاه شهاب، او نوشت: ما در برابر اعلامیه‌ای همانند اعلامیه‌های سابق همچون توافق اسلو (۱۹۹۳) قرار داریم که الزام آور نیستند و از نیت مشترک طرفین برای ورود به مذاکرات برای عادی‌سازی روابط سخن می‌گویند. این اعلامیه‌ها ارتباطی به قطعنامه‌های سازمان ملل یا یک هیأت بین‌المللی و یا روند صلح در خاورمیانه ندارند.»

 

«آلن پیکر» که از طراحان توافق اسلو و «وادی عربه» با اردن است، در ادامه افزود: « عبارت "فرهنگ صلح" که در معاهده صلح با امارات آمده، نمایشی نیست، بلکه تعبیر معروفی در روابط بین‌الملل است و شامل حقوق بشر و دموکراسی، منع تبعیض علیه زنان، شناسایی حقوق مردم تحت اشغال و دیگر عبارات مبهمی است که هیچ الزامی را با خود به همراه ندارند، یعنی ما در برابر یک بیانیه غیر الزام‌آور هستیم نه توافقی که طرفین ملزم به انجام آن باشند.»

 

این دیپلمات صهیونیستی تأکید کرد که علی‌رغم اینکه طرفین تصمیم گرفته‌اند از این توافق با نام «معاهده صلح» یاد کنند، اما هیچ جنگی تا کنون میان آن‌‌ها برقرار نبوده، بر عکس اردن و مصر. اصولا امارات متحده عربی زمانی که در سال ۱۹۴۸ میان اعراب و اسرائیل جنگ شد، تشکیل نشده بود.

 

توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی برای اولین بار در ۱۳ آگوست (۲۳ مرداد) از زبان «دونالد ترامپ» اعلام شد و پس از آن بحرین نیز به این توافق پیوست و دو کشور در ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) با حضور در کاخ سفید به طور رسمی توافق سازش با اسرائیل را امضاء کردند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار