سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم

وزارت اطلاعات: ۱۸۰۰۰ حلقه لاستیک دولتی شناسایی و توقیف کردیم

وزارت اطلاعات: ۱۸۰۰۰ حلقه لاستیک دولتی شناسایی و توقیف کردیم وزارت اطلاعات از کشف و توقیف ۱۸۰۰۰ حلقه لاستیک دولتی و ۲۸ هزار تن انواع ورق های فولادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۹ - ۲۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 14
کد خبر: ۶۳۰۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از روابط عمومی وزارت اطلاعات، با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) در دو عملیات، عامل اصلی اخلال در توزیع لاستیک دولتی به ناوگان حمل و نقل جاده ای در استان خوزستان دستگیر و انبارهای احتکار کنندگان انواع ورق های فولادی در شهرستان مبارکه اصفهان شناسایی و توقیف گردید.

بر اساس اعترافات و اسناد پرونده در استان خوزستان، متهم با اخذ 18000 حلقه لاستیک به نرخ دولتی با عدم توزیع لاستیک ها به نرخ مصوب و فروش آن در بازار آزاد خارج از استان، سبب اخلال در تامین لاستیک کامیونداران گردیده بود؛ در بازرسی بعمل آمده از انبار، بیش از 1000 حلقه لاستیک کشف و پس از توقیف تحویل مراجع قضایی گردید. 

همچنین با بررسی های انجام شده در استان اصفهان، احتکار کنندگان 28 هزار تن انواع ورق های فولادی را از طریق سهمیه بورس ضمن تبانی با انبارهای موصوف اخذ و اقدام به مخدوش نمودن لیبل های قبلی و صدور حواله بار مجدد به مقاصد مختلف، خارج از شبکه و در بازار آزاد به بیش از دو برابر قیمت در بورس به فروش می رساندند؛ پس از بازرسی 9 انبار حاشیه شهرستان مبارکه استان اصفهان شناسایی و ضمن توقیف، تحویل مراجع ذیصلاح شد.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار