شناسایی کرونا در کمتر از ۵ دقیقه+جزئیات-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

شناسایی کرونا در کمتر از ۵ دقیقه+جزئیات

دانشگاه آکسفورد از یک تست تشخیص کرونا رونمایی کرده که با استفاده از هوش مصنوعی برای تحلیل سواب گلو، ابتلا به این ویروس را در کمتر از ۵ دقیقه شناسایی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته محققان می‌توان از این تست سریع در اماکن عمومی و پرجمعیت مانند فرودگاه‌ها استفاده کرد.

 

تست تشخیصی مذکور در آزمایش‌ها توانست بین SARS-CoV-۲ (عامل ایجاد کووید۱۹) و نمونه‌های بالینی منفی تمایز قائل شود. همچنین این تست می‌تواند بین عامل کووید۱۹ و ویروس‌های دیگر مانند آنفلونزا و ویروس‌های کرونای فصلی انسانی تمایز قائل شود.

 

محققان سازنده این تست امیدوارند در ابتدای ۲۰۲۱ میلادی تولید تجاری آن را آغاز و در تابستان سال آینده عرضه کنند.

 

این فناوری بدون نیاز به استخراج ژنوم، پاکسازی یا تقویت ویروس، به طور مستقیم سواب گلوی افراد را تحلیل می‌کند. در این روش با استفاد از شاخه‌های فلورسنت دی ان ای، روی ذرات ویروس موجود در نمونه آزمایشگاهی برچسب زده می‌شود.

 

در مرحله بعد یک میکروسکوپ برای جمع آوری تصاویر استفاده می‌شود. هر تصویر حاوی صد‌ها ویروسی است که با ماده فلورسنت برچسب گذاری شده اند. سپس سیستم یادگیری ماشینی به طور خودکار ویروس‌های موجود در نمونه را شناسایی می‌کند.

 

به گفته محققان در این روش از تفاوت در برچسب گذاری ویروس‌های مختلف استفاده می‌شود. دلیل این تفاوت نیز مربوط به تمایز در سطح، ترکیبات شیمیایی، اندازه و شکل هر ویورس است.

 

برای توسعه این تست از نمونه‌های بیماران کووید۱۹ در بیمارستان رادکلیف واقع در آکسفورد استفاده شده است.
منبع: جام جم

ارسال نظر