سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

شناسایی کرونا در کمتر از ۵ دقیقه+جزئیات

شناسایی کرونا در کمتر از ۵ دقیقه+جزئیات دانشگاه آکسفورد از یک تست تشخیص کرونا رونمایی کرده که با استفاده از هوش مصنوعی برای تحلیل سواب گلو، ابتلا به این ویروس را در کمتر از ۵ دقیقه شناسایی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته محققان می‌توان از این تست سریع در اماکن عمومی و پرجمعیت مانند فرودگاه‌ها استفاده کرد.

 

تست تشخیصی مذکور در آزمایش‌ها توانست بین SARS-CoV-۲ (عامل ایجاد کووید۱۹) و نمونه‌های بالینی منفی تمایز قائل شود. همچنین این تست می‌تواند بین عامل کووید۱۹ و ویروس‌های دیگر مانند آنفلونزا و ویروس‌های کرونای فصلی انسانی تمایز قائل شود.

 

محققان سازنده این تست امیدوارند در ابتدای ۲۰۲۱ میلادی تولید تجاری آن را آغاز و در تابستان سال آینده عرضه کنند.

 

این فناوری بدون نیاز به استخراج ژنوم، پاکسازی یا تقویت ویروس، به طور مستقیم سواب گلوی افراد را تحلیل می‌کند. در این روش با استفاد از شاخه‌های فلورسنت دی ان ای، روی ذرات ویروس موجود در نمونه آزمایشگاهی برچسب زده می‌شود.

 

در مرحله بعد یک میکروسکوپ برای جمع آوری تصاویر استفاده می‌شود. هر تصویر حاوی صد‌ها ویروسی است که با ماده فلورسنت برچسب گذاری شده اند. سپس سیستم یادگیری ماشینی به طور خودکار ویروس‌های موجود در نمونه را شناسایی می‌کند.

 

به گفته محققان در این روش از تفاوت در برچسب گذاری ویروس‌های مختلف استفاده می‌شود. دلیل این تفاوت نیز مربوط به تمایز در سطح، ترکیبات شیمیایی، اندازه و شکل هر ویورس است.

 

برای توسعه این تست از نمونه‌های بیماران کووید۱۹ در بیمارستان رادکلیف واقع در آکسفورد استفاده شده است.
منبع: جام جم

ارسال نظر
آخرین اخبار