شناسایی کرونا در کمتر از ۵ دقیقه+جزئیات-راهبرد معاصر
میزبانی تیم ملی فوتبال ایران از امارات در کشور عمان واژگونی اتوبوس در جاده زاهدان به زابل / ۲۸ نفر مصدوم شدند وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام همتی: از رونق گذشته در مناطق آزاد خبری نیست فرمانداری: مرز مهران بازگشایی می‌شود نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد پزشکیان: اینکه توانستیم یک بلوچ سنی را استاندار کنیم با نظر مقام معظم رهبری بود وزیر علوم: ۱۵۰ دانشجوی تعلیقی را بی سر و صدا برگرداندیم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد تعرفه گاز برای پرمصرف‌ها افزایش یافت واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو سخنگوی سازمان هدفمندی: منایع یارانه هنوز تامین نشد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران

شناسایی کرونا در کمتر از ۵ دقیقه+جزئیات

دانشگاه آکسفورد از یک تست تشخیص کرونا رونمایی کرده که با استفاده از هوش مصنوعی برای تحلیل سواب گلو، ابتلا به این ویروس را در کمتر از ۵ دقیقه شناسایی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته محققان می‌توان از این تست سریع در اماکن عمومی و پرجمعیت مانند فرودگاه‌ها استفاده کرد.

 

تست تشخیصی مذکور در آزمایش‌ها توانست بین SARS-CoV-۲ (عامل ایجاد کووید۱۹) و نمونه‌های بالینی منفی تمایز قائل شود. همچنین این تست می‌تواند بین عامل کووید۱۹ و ویروس‌های دیگر مانند آنفلونزا و ویروس‌های کرونای فصلی انسانی تمایز قائل شود.

 

محققان سازنده این تست امیدوارند در ابتدای ۲۰۲۱ میلادی تولید تجاری آن را آغاز و در تابستان سال آینده عرضه کنند.

 

این فناوری بدون نیاز به استخراج ژنوم، پاکسازی یا تقویت ویروس، به طور مستقیم سواب گلوی افراد را تحلیل می‌کند. در این روش با استفاد از شاخه‌های فلورسنت دی ان ای، روی ذرات ویروس موجود در نمونه آزمایشگاهی برچسب زده می‌شود.

 

در مرحله بعد یک میکروسکوپ برای جمع آوری تصاویر استفاده می‌شود. هر تصویر حاوی صد‌ها ویروسی است که با ماده فلورسنت برچسب گذاری شده اند. سپس سیستم یادگیری ماشینی به طور خودکار ویروس‌های موجود در نمونه را شناسایی می‌کند.

 

به گفته محققان در این روش از تفاوت در برچسب گذاری ویروس‌های مختلف استفاده می‌شود. دلیل این تفاوت نیز مربوط به تمایز در سطح، ترکیبات شیمیایی، اندازه و شکل هر ویورس است.

 

برای توسعه این تست از نمونه‌های بیماران کووید۱۹ در بیمارستان رادکلیف واقع در آکسفورد استفاده شده است.
منبع: جام جم

ارسال نظر
آخرین اخبار