رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

در دیدار امروز معاون وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور لبنان چه گذشت؟

در دیدار امروز معاون وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور لبنان چه گذشت؟ برخلاف ادعای برخی منابع لبنانی مبنی بر اینکه معاون وزیر خارجه آمریکا امروز در دیدار با رئیس جمهور لبنان او را به تغییر الگوی حکومت تشویق کرده است، منابعی در ریاست جمهوری لبنان خبر دادند که چنین خبری صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر،  پس از دیدار امروز «دیوید شنکر» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک با «میشل عون» رئیس جمهور آمریکا در برخی از رسانه‌های لبنانی شایعاتی در خصوص این دیدار مطرح شد.

 

خبرگزاری رسمی لبنان «ان.ان.ای» امروز گزارش داده بود که معاون وزیر خارجه آمریکا که به تازگی برای میانجیگری در مسئله ترسیم خطوط مرزی وارد لبنان شده، در کاخ بعبدا با میشل عون رئیس جمهور این کشور دیدار کرده است.

 

شبکه المیادین به نقل از منابعی در ریاست جمهوری لبنان در این خصوص گزارش داد، اخباری که امروز در برخی رسانه‌ها درباره گفت‌وگوی شنکر با عون در ارتباط با تغییر الگوی حکومت مطرح شده است، صحت ندارد.

 

منابع یادشده در ادامه گفتند که شنکر با رئیس جمهور لبنان در خصوص تغییر اوضاع کنونی به علت بحران گفت‌و‌گو کرده است.این منابع همچنین گفتند: «شنکر در دیدار با رئیس جمهور عون به مساله مشارکت حزب‌الله در دولت نپرداخته است».

 

این اطلاع‌رسانی پس از آن صورت می‌گیرد که برخی منابع لبنانی امروز مدعی شده بودند، معاون وزیر خارجه آمریکا، رئیس جمهور لبنان را به تغییر الگوی حکومت ترغیب کرده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار