گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

در دیدار امروز معاون وزیر خارجه آمریکا با رئیس‌جمهور لبنان چه گذشت؟

برخلاف ادعای برخی منابع لبنانی مبنی بر اینکه معاون وزیر خارجه آمریکا امروز در دیدار با رئیس جمهور لبنان او را به تغییر الگوی حکومت تشویق کرده است، منابعی در ریاست جمهوری لبنان خبر دادند که چنین خبری صحت ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۴ - ۲۵ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 16
کد خبر: ۶۳۲۳۳

به گزارش راهبرد معاصر،  پس از دیدار امروز «دیوید شنکر» معاون وزیر خارجه آمریکا در امور خاور نزدیک با «میشل عون» رئیس جمهور آمریکا در برخی از رسانه‌های لبنانی شایعاتی در خصوص این دیدار مطرح شد.

 

خبرگزاری رسمی لبنان «ان.ان.ای» امروز گزارش داده بود که معاون وزیر خارجه آمریکا که به تازگی برای میانجیگری در مسئله ترسیم خطوط مرزی وارد لبنان شده، در کاخ بعبدا با میشل عون رئیس جمهور این کشور دیدار کرده است.

 

شبکه المیادین به نقل از منابعی در ریاست جمهوری لبنان در این خصوص گزارش داد، اخباری که امروز در برخی رسانه‌ها درباره گفت‌وگوی شنکر با عون در ارتباط با تغییر الگوی حکومت مطرح شده است، صحت ندارد.

 

منابع یادشده در ادامه گفتند که شنکر با رئیس جمهور لبنان در خصوص تغییر اوضاع کنونی به علت بحران گفت‌و‌گو کرده است.این منابع همچنین گفتند: «شنکر در دیدار با رئیس جمهور عون به مساله مشارکت حزب‌الله در دولت نپرداخته است».

 

این اطلاع‌رسانی پس از آن صورت می‌گیرد که برخی منابع لبنانی امروز مدعی شده بودند، معاون وزیر خارجه آمریکا، رئیس جمهور لبنان را به تغییر الگوی حکومت ترغیب کرده است.

 

فارس

ارسال نظر