جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

اطمینان خاطر همتی به سپرده گذاران درباره ادغام بانک ها

رئیس‌کل بانک مرکزی گفت: در جریان ادغام ۶ بانک ­اختلالی در خدمات‌رسانی به مشتریان این بانک‌ها ایجاد نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۲۵

به گزارش راهبرد معاصر ، عبدالناصر همتی در گردهمایی تبیین سیاست‌ها و فرآیند‌های اجرایی طرح ادغام 6 بانک افزود: ­­این بانک‌ها در مجموع 18 درصد منابع بانکی کشور را در اختیار دارند و ادغام آن‌ها موضوعی مهم است.

 

وی درباره انتخاب بانک سپه برای ادغام ­5 بانک و مؤسسه مالی دیگر در این بانک گفت:­ این موضوع به­‌دلیل ­قدمت، توانایی و امکانات این بانک است و اگر بانک سپه یکی از ­هلدینگ‌های خود را واگذار کند تراز آن 15هزار میلیارد تومان مثبت خواهد شد.

 

­همتی اضافه کرد:​­ این 6 بانک در قامت بانک‌سپه جدید ظرفیت مالی بالا و قدرت کافی را برای خدمت به اقتصاد خواهد داشت.

وی ­گفت:​­ در اوایل دهه 80 در جلسه‌ای که با حضور آیت الله هاشمی برای واگذاری‌ها برگزار شده بود مقرر شد بانک سپه به‌عنوان بانک دولتی برای ارائه خدمات به نیرو‌های مسلح باقی بماند.

 

رئیس کل بانک مرکزی ادامه داد:​­ 5 بانک قوامین،​ حکمت ایرانیان، ​مهر اقتصاد، ​انصار و مؤسسه مالی و اعتباری کوثر در مجموع 24 میلیون مشتری و 215 هزار میلیارد تومان منابع ­را در اختیار دارند.

 

وی با بیان اینکه براساس مصوبه صورت‌گرفته، ­ چهار ماه برای این ادغام زمان در نظر گرفته شده است، ­ گفت:​ اواخر تابستان سال آینده با این ادغام بانک بسیار قوی خواهیم داشت.

 

گردهمایی تبیین سیاست‌ها و فرآیند‌های اجرایی مرتبط با طرح ادغام 6 بانک برگزار شد. این گردهمایی در بانک سپه با حضور رئیس کل بانک مرکزی، ­ مدیرعامل بانک سپه و مدیران بانک‌های ادغام‌شونده برگزار شد.

 

بر اساس طرح مصوب‌شده ادغام؛ بانک‌های قوامین، ­حکمت ایرانیان، مهر اقتصاد، انصار و مؤسسه مالی اعتباری کوثر در بانک سپه ­ادغام می‌شوند.

بر این اساس این بانک‌ها طی چهار ماه با انجام فرآیند‌های اجرایی در بانک سپه ادغام خواهند شد.

چقا زردی مدیرعامل بانک سپه گفت:­ همه ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های لازم مدیریتی و کارشناسی در بانک سپه برای این ادغام فراهم شده است.

 

رئیس کل بانک مرکزی نیز در این مراسم با ابراز اینکه این 6 بانک 18 درصد منابع بانکی کشور را در اختیار دارند گفت:­ همه ارکان نظام کمک خواهد کرد تا این ادغام به بهترین وجه انجام شود.

معمارنژاد معاون امور بانکی وزارت اقتصاد و دارایی نیز گفت: این بانک‌ها پس از ادغام 4200 شعبه و 36 هزار پرسنل خواهد داشت.

 

بنا بر این گزارش؛ ­ در این مراسم با حضور رئیس کل بانک مرکزی، مدیران عامل 6 بانک، ­ میثاق‌نامه‌ای را برای اجرای دقیق و صحیح طرح ادغام با یکدیگر امضا کردند

ارسال نظر
آخرین اخبار