سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران بازداشت ۵۵ تبعه بیگانه فعال در قاچاق سوخت‌ صدور «کد صحت» مدارک در استخدام نهاد‌ها و سازمان‌های دولتی الزامی شد اختلال در امتحان علوم پایه نهم؛ رمز سوالات باز نشد ابتلای ۶۵۰۰ نفر به بیماری سل در ایران / ۲۴ درصد مبتلایان غیرایرانی هستند طوفان گرد و خاک محور زابل - زاهدان را مسدود کرد وضعیت آب و هوا، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴؛ افزایش نسبی دما در اغلب مناطق همنشینی دیدنی «بهرام» و «ماه» / درخشش ناهید در آسمان بامدادی ۱۱ خرداد

عرضه انسولین با کارت ملی به دلیل تحریم

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه انسولین قلمی یکی از ارزبرترین داروهای وارداتی کشور است، گفت: کمبودهای مقطعی تنها در مورد انسولین قلمی بوده و دلیل آن مشکلات ناشی از تامین ارز و انتقال آن به شرکت های خارجی طرف قرارداد به‌دلیل تحریم های ضد انسانی دشمنان ملت ایران است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 18
کد خبر: ۶۳۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر دکتر محمدرضا شانه ساز اظهار کرد: امروز ۲ محموله از انواع انسولین قلمی از گمرک ترخیص شده است و طی هفته جاری به نسبت آمار بیماران سراسر کشور بین داروخانه های منتخب توزیع می‌شود. همچنین محموله های بعدی این دارو طی فواصل زمانی وارد کشور خواهد شد.
 
وی دلیل عرضه انسولین قلمی را به صورت سهمیه‌ای، مدیریت بهینه توزیع این دارو  عنوان کرد و افزود: بیماران می‌توانند با مراجعه به داروخانه های منتخب انسولین خود را تهیه کنند.
 
معاون وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تحریم، واردات برخی از داروها و تجهیزات پزشکی را با مشکلات عدیده مواجه کرده است و در مقاطعی واردات انسولین با وقفه صورت می‌گیرد، به بیماران توصیه می کنیم با مشورت پزشک خود بجای قلم از ویال انسولین رگولار و NPH که هیچ تفاوتی با انسولین پن ( قلمی ) ندارد و به وفور در بازار یافت می شود، استفاده کنند.

وی عنوان کرد: با توجه به تفاوت فاحش قیمت این دارو در داخل نسبت به سایر کشورهای منطقه، ان شاءالله در آینده نزدیک این دارو براساس کد ملی بیماران توزیع خواهد شد تا دیگر نگرانی از بابت تهیه آن احساس نکنند.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، به گفته شانه ساز، انواع قلم های این دارو تاپایان سال  آینده در داخل تولید و نیاز کشور برطرف خواهد شد.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار