واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

انتقاد شدید رئیس جمهور ارمنستان از رژیم صهیونیستی

رئیس‌جمهور ارمنستان در سخنانی گفت که رژیم صهیونیستی همچنان به فروش سلاح به جمهوری آذربایجان ادامه می‌دهد و این اقدام موجب نا امیدی شدید وی از این رژیم شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۱ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۶۶

به گزارش راهبرد معاصر،  «آرمن سارگسیان» رئیس‌جمهور ارمنستان با انتقاد شدید از همکاری‌های نظامی رژیم صهیونیستی و جمهوری آذربایجان گفت که این همکاری‌ها موجب نا امیدی بسیار وی از تل آویو شده است.

 

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، او گفت: «اسرائیل باید هنگامی که جنگ آغاز شد، مسلح کردن آذربایجان را متوقف می‌کرد، اما این کار را نکرد. این اقدام اسرائیل به شدت نا امیدم کرد. دوستان یهودی بسیاری دارم و روابط خوبی نیز با اتباع یهودی دارم.»

 

سارگسیان سپس گفت که دوستان یهودی‌اش نیز از نوع عملکرد رژیم صهیونیستی در قبال جنگ قره‌باغ احساس تأسف می‌کنند.

 

او گفت: «می‌دانم که بسیاری در اسرائیل خواهان به رسمیت شناختن نسل‌کشی ارمنی‌ها هستند، اما دولت فعلی اسرائیل آمادگی چنین کاری را ندارد.»

 

رسانه‌های ارمنستانی روز پنجشنبه هفته گذشته تصاویری از اصابت موشک‌های خوشه‌ای ساخت رژیم صهیونیستی در منطقه قره‌باغ منتشر کردند.

 

در تاریخ ۱۲ مهر ماه نیز «آرتسرون هوهانیسیان» سخنگوی وزارت دفاع ارمنستان با انتشار تصاویری در صفحه فیس بوک خود نوشت که ارتش جمهوری آذربایجان از راکت‌های حاوی بمب خوشه‌ای و لانچرهای ساخت اسرائیل در جنگ قره‌باغ کوهستانی بهره می‌برد.

 

دور جدیدی از تنش‌ها میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در تاریخ ۲۷ سپتامبر (۶ مهرماه) در خصوص منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی آغاز شد و دو طرف یکدیگر را به حمله به قلمروهایشان متهم می‌کنند و این درگیری‌ها تا امروز ادامه داشته و جمهوری آذربایجان تأکید کرده است که ارمنستان باید از منطقه قره باغ خارج شود.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار