دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

توزیع بسته حمایتی ۲۰۰هزارتومانی به مددجویان بهزیستی تا پایان سال

رئیس سازمان بهزیستی کشور از توزیع یک مرحله بسته حمایتی به‌ارزش ۲۰۰هزار تومان به مددجویان بهزیستی تا پایان سال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۵ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۳۰
به گزارش راهبرد معاصر ، وحید قبادی دانا درباره زمان واریز عیدی به حساب مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: برای پرداخت عیدی به یک‌میلیون و 50 هزار نفر نیاز به 60 میلیارد تومان اعتبار  است که این رقم  باید از سوی دولت تأمین شود.

وی تصریح کرد: البته با رایزنی‌ها که انجام شده است قرار شده که مبلغ 30 میلیارد تومان برای 500 هزار مددجوی که پیش از تیرماه تحت پوشش بهزیستی بودند به سازمان پرداخت شود اما سازمان بهزیستی در تلاش است که برای 550 هزار نفر باقیمانده که از تیر ماه به چرخه حمایتی اضافه شدند نیز عیدی پرداخت کند.

قبادی دانا ادامه داد: عیدی در نظر گرفته‌شده برای مددجویان به‌میزان یک ماه مستمری است که امیدواریم تا روزهای آینده به حساب مددجویان واریز شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: مکاتباتی هم درباره توزیع یک بسته حمایتی به مددجویان تحت پوشش بهزیستی انجام شده است که تا پایان سال نیز یک بسته به‌ارزش 200 هزار تومان پرداخت خواهد شد.
ارسال نظر
آخرین اخبار