توافق باکو و ایروان برای آتش‌بس دوباره در قره‌باغ-راهبرد معاصر
اسپوتنیک: عراق روند بازگرداندن ۲۰۰۰ سرباز سوری را از امروز آغاز می‌کند پوتین: روسیه ۴ هزار نیروی ایرانی را از سوریه به تهران منتقل کرد / هنوز بشار اسد را پس از آمدن به مسکو ندیده‌ام پزشکیان در نشست دی هشت: کشور‌های اسلامی با همگرایی مقابل جنایات رژیم صهیونیستی بایستند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات وزیر کابینه صهیونیستی: فعلا در سوریه می‌مانیم المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد عراقچی: امیدواریم سران دی۸ پیام محکمی درباره توقف جنایات اسرائیل به جهان بدهند «تروداویه» و «ستاریه ترنی» توسط ارتش روسیه آزاد شدند سارکوزی به یک سال زندان محکوم شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی

توافق باکو و ایروان برای آتش‌بس دوباره در قره‌باغ

وزارت امور خارجه ارمنستان دقایقی پیش با انتشار بیانیه‌ای از توافق ایروان و باکو برای برقراری آتش‌بس بشردوستانه در قره‌باغ از بامداد فردا خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر،  وزارت امور خارجه ارمنستان شنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت‌ این کشور و دولت جمهوری آذربایجان برای اجرای یک آتش‌بس بشردوستانه از بامداد فردا یکشنبه 18 اکتبر (27 مهر) به توافق رسیده‌اند.

 

ارمنستان و جمهوری آذربایجان هفته گذشته نیز با وساطت روسیه برای آتش‌بس بشردوستانه در قره‌باغ توافق کرده بودند، اما علی‌رغم این آتش‌بس درگیری‌های میان نیروهای دو طرف در منطقه همچنان ادامه یافته و طرفین یکدیگر را به نقض آتش بس متهم کرده‌اند.

 

ساعتی پیش سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه در گفتگوی تلفنی با «جیحون بایراموف» و «زهراب مناتسکانیان» وزرای خارجه جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر ضرورت رعایت آتش‌بس بشردوستانه در قره‌باغ از سوی دو طرف تأکید کرد.

 

پیش از آن نیز سران گروه مینسک (روسیه، فرانسه و آمریکا) و همچنین جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان همسایه دو کشور درگیر در مناقشه قره‌باغ از باکو و ایروان خواسته بودند که آتش‌بس بشردوستانه در قره‌باغ را رعایت کنند.

 

تسنیم

کلمات کلیدی: ایروان باکو
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار