پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

درخواست هاشمی برای تعطیلی ۲ هفته‌ای تهران

درخواست هاشمی برای تعطیلی ۲ هفته‌ای تهران رئیس شورای شهر تهران گفت: توصیه می‌کنم که تهران به مدت ۲ هفته‌ تعطیل شود، زیرا اگر این کار را نکنیم، نمی‌توانیم در مقابل موج‌ سوم شیوع کرونا بایستیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 18
کد خبر: ۶۳۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر تهران ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه ربیع الاول اظهار کرد: همان طور که می‌دانید اخبار کرونا در صدر رسانه‌های دنیا قرار دارد و به صورت طوفانی عمل می‌کند؛ در برخی از کشور‌ها صحبت از موج دوم است، اما در کشور ما صحبت از موج سوم است، به نظر می‌رسد باید اقدامات ویژه‌ای از سوی مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا صورت گیرد.

 

هاشمی ادامه داد: توصیه بنده این است که به فکر تعطیلی حداقل ۲ هفته‌ای تهران باشیم، زیرا اگر این کار را نکنیم نمی‌توانیم در مقابل موج‌ سوم شیوع ویروس کرونا آن هم در فصل پاییز و زمستان بایستیم. تردد خودرو‌ها باعث آلودگی هوا می‌شود که این خود موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن سالمندان، کودکان یا حتی میانسالان خواهد شد.

 

رئیس شورای شهر تهران بیان کرد: مردم به خاطر گرانی نمی‌توانند سیستم ایمنی بدن خود را قوی کنند. مسئولان سیاسی نیز به صورت مستمر با یکدیگر درگیر هستند و هیچ حرف مثبتی نمی‌زنند؛ با خواندن روزنامه و رسانه‌ها می‌توان به این نتیجه رسید که سطح تعامل و هماهنگی آن‌ها ضعیف است و دائما متلک پراکنی‌های بی خود و بی جهت می‌کنند.

 

هاشمی تصریح کرد: هر سال طرح ترافیک را در آبان ماه و در آستانه آلودگی هوا از درب منازل پیش می‌گرفتیم و در حال حاضر نیز با توجه به شرایط موجود باید طرح ترافیک را از درب منازل پیش بگیریم.

 

رئیس شورای شهر تهران گفت: هر روز آمار فوتی‌های کرونا در کشور به عدد ۳۰۰ نزدیک می‌شود که این آمار در تهران روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر است./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار