آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

درخواست هاشمی برای تعطیلی ۲ هفته‌ای تهران

درخواست هاشمی برای تعطیلی ۲ هفته‌ای تهران رئیس شورای شهر تهران گفت: توصیه می‌کنم که تهران به مدت ۲ هفته‌ تعطیل شود، زیرا اگر این کار را نکنیم، نمی‌توانیم در مقابل موج‌ سوم شیوع کرونا بایستیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 18
کد خبر: ۶۳۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در حاشیه جلسه علنی امروز شورای شهر تهران ضمن تبریک به مناسبت حلول ماه ربیع الاول اظهار کرد: همان طور که می‌دانید اخبار کرونا در صدر رسانه‌های دنیا قرار دارد و به صورت طوفانی عمل می‌کند؛ در برخی از کشور‌ها صحبت از موج دوم است، اما در کشور ما صحبت از موج سوم است، به نظر می‌رسد باید اقدامات ویژه‌ای از سوی مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا صورت گیرد.

 

هاشمی ادامه داد: توصیه بنده این است که به فکر تعطیلی حداقل ۲ هفته‌ای تهران باشیم، زیرا اگر این کار را نکنیم نمی‌توانیم در مقابل موج‌ سوم شیوع ویروس کرونا آن هم در فصل پاییز و زمستان بایستیم. تردد خودرو‌ها باعث آلودگی هوا می‌شود که این خود موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن سالمندان، کودکان یا حتی میانسالان خواهد شد.

 

رئیس شورای شهر تهران بیان کرد: مردم به خاطر گرانی نمی‌توانند سیستم ایمنی بدن خود را قوی کنند. مسئولان سیاسی نیز به صورت مستمر با یکدیگر درگیر هستند و هیچ حرف مثبتی نمی‌زنند؛ با خواندن روزنامه و رسانه‌ها می‌توان به این نتیجه رسید که سطح تعامل و هماهنگی آن‌ها ضعیف است و دائما متلک پراکنی‌های بی خود و بی جهت می‌کنند.

 

هاشمی تصریح کرد: هر سال طرح ترافیک را در آبان ماه و در آستانه آلودگی هوا از درب منازل پیش می‌گرفتیم و در حال حاضر نیز با توجه به شرایط موجود باید طرح ترافیک را از درب منازل پیش بگیریم.

 

رئیس شورای شهر تهران گفت: هر روز آمار فوتی‌های کرونا در کشور به عدد ۳۰۰ نزدیک می‌شود که این آمار در تهران روزانه بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ نفر است./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار