تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام! واکنش روسیه طرح‌های جنگی اسرائیل برای غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تحولات غزه و فلسطین بیانیه اتحادیه اروپا و ۹ کشور در خصوص طرح نظامی جدید اسرائیل شهادت ۲ برادرزاده رئیس دفتر حماس در حمله توپخانه‌ای به شرق غزه وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم

درخواست داعش برای حمله به اتباع غربی در عربستان

سازمان تروریستی داعش از طرفداران خود در عربستان سعودی خواست به اتباع کشورهای غربی در این کشور حمله کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۴ - ۲۷ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 18
کد خبر: ۶۳۴۹۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری «رویترز» شامگاه یکشنبه گزارش کرد که سازمان تروریستی داعش از طرفدارانش خواسته تا غربی‌ها را در عربستان سعودی هدف بگیرند و به زیرساخت‌های اقتصادی این کشور حمله کنند.

طبق گزارش رویترز، سخنگوی داعش در پیامی صوتی که در رسانه‌های وابسته به این گروه تروریستی منتشر شده،‌ گفته «باید پادشاهی عربستان سعودی را به دلیل حمایت از عادی‌سازی روابط کشورهای [عربی] خلیج [فارس] با اسرائیل، هدف بگیرند». 

طی روزهای گذشته امارات و بحرین بر خلاف مخالفت‌های گسترده بخصوص مخالفت فلسطینی‌ها با رژیم صهیونیستی، اعلام صلح و برقراری روابط کردند. همزمان امشب مقامات صهیونیستی با بحرینی در منامه بیانیه صلح و آغاز روابط دیپلماتیک اعلام کردند. 

پیشتر و در سال ۱۹۷۹ مصر و اردن در سال ۱۹۹۴ با رژیم صهیونیستی توافق صلح امضا کرده بودند. داعش که خواستار حمله به غربی‌ها شده تاکنون علیه رژیم صهیونیستی اعلام جنگ نکرده است. 

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار