تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

واکنش مصر به تبدیل امارات به جولانگاهی برای موساد

برخی منابع مصری گزارش دادند که قاهره از عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی ناراضی است و از آن احساس نگرانی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع مصری با اشاره به نارضایتی قاهره از عادی‌سازی روابط بحرین و امارات گفتند که قاهره از این اقدام ابوظبی و منامه استقبال چندانی نیز نکرد.

 

به گفته این منابع، قاهره به دلیل بهبود روابط بین تل‌آویو و ابوظبی از تبدیل امارات به یک مرکز منطقه‌ای برای شرکت‌های اسرائیلی و سازمان جاسوسی آن (موساد) نگران است و آن را خطری برای امنیت مصر می‌داند چرا که حدود یک میلیون مصری در امارات اقامت دارند و علاوه بر آن سالانه صدها هزار اماراتی بنا به دلایل متعدد به امارات رفت‌و آمد می‌کنند.

 

این منابع گفتند که با توجه به برقراری روابط بین امارات و رژیم صهیونیستی و تقویت این روابط، مسئولان مصری به این کشور حاشیه خلیج‌فارس به عنوان محیطی برای عملیات‌های اطلاعاتی جدید نگاه خواهند داشت و چه بسا همین امر به تنش در روابط دو طرف منجر شود.

 

طبق گزارش وبگاه «العربی‌الجدید»، هم اکنون رایزنی‌هایی در داخل دستگاه اطلاعاتی مصر در خصوص تأسیس یک اداره جهت رسیدگی به حضور اسرائیل در کشورهای حاشیه خلیج فارس در دوره آتی، در جریان است که مأموریت این اداره پیگیری فعالیت‌های اسرائیل و احتمال هدف قرار دادن منافع قاهره و مصری‌ها خواهد بود.

 

به گفته منابع مصری، قاهره تلاش‌ گروه‌های اقتصادی رژیم صهیونیستی برای افتتاح مقرهای رسمی در دبی و ابوظبی را رصد کرده است.

 

از سوی دیگر این منابع از نشست اخیر یک مسئول عالی‌رتبه سعودی با «یوسی کوهن» رئیس موساد در بحرین خبر داد و گفت که در این دیدار تلاش برای پیوستن دیگر کشورهای عربی به توافق عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بررسی و یک جدول زمانی برای پیوستن عربستان با توجه به شرایط داخلی این کشور ارائه شد و تلاش می‌شود عادی‌سازی روابط بین سودان با رژیم صهیونیستی نیز چند روز مانده به انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا اعلام شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار