لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

رئیس‌جمهور: کرونا حداقل تا یک سال آینده همراه ما خواهد بود+ فیلم

رئیس جمهور:باید مبنا را بر این بگذاریم که امسال و حتی سال بعد با این ویروس مواجهیم.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۹ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 19
کد خبر: ۶۳۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصرحجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور عصر امروز در جلسه مدیران وزارت بهداشت و متخصصان کرونا گفت: هدف من از این جلسه بررسی پرونده این بیماری در ۸ ماه گذشته است.

وی ادامه داد: بر مبنای بد بینانه تا یکسال دیگر هم درگیر این بیماری هستیم. فعلا مبنا را بر این می‌گذاریم امسال و شاید سال آینده مواجه با این مشکل هستیم و کار اصلی در مقابل آن تغییر در سبک زندگی است.

رئیس جمهور بیان داشت: مهمترین مساله این است که ما مردم را برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی قانع کنیم. با شرایطی که کشور دارد مردم باید به بزرگان بخش پزشکی اعتماد کنند. اینکه می‌بینیم رهبر انقلاب خودشان را نسبت به مصوبات ستاد ملزم می‌دانند خیلی مهم است. 

وی با اشاره به اینکه برخی متخصصین لحن یکانی با مردم سخن نمی‌کنند گفت بشارت و انذار باید در کنار یکدیگر باشد. مردم اگر در کنار ما نباشند موفق نمی‌شویم. مردم نباید فکر کنند از جریمه برای آن‌ها کیسه دوخته‌ایم.

روحانی خاطر نشان کرد: همه تلاش ما باید این باشد که طرف مبتلا نشود و اگر مبتلا شد بستری نشود. محیط بیمارستان خودش می‌تواند مبتلا کننده باشد. ما باید زنجیره را متوقف کنیم. وقتی مطمئن شدیم کسی مبتلا شده است، به دنبال آن برویم و بیست یا سی نفر را دنبالشان برویم. لازمه آن است که تست را گسترش دهیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: ما آزمایشگاه‌هایمان را باید تکمیل کنیم. کیت‌هایی که مورد نیاز است را خریداری کنیم و بیاوریم و ما اینجا هیچ محدودیتی در این زمینه نداریم. بیست میلیون یا سی میلیون خرید کنیم. وزیر بهداشت ما گفت برای خرید واکسن ممکن است پولی که می‌دهیم به واکسن نرسد ما گفتیم ایرادی ندارد. ما برای بهداشت و درمان مردم محدودیتی نداریم. 

وی اظهار داشت: من این را منظم و مرتب در ستاد گفتم که هر فرد که مبتلا شد خانواده، دوستان نزدیک و کسانی که با او همراه بودند را فراخوان کنیم و بلافاصله قرنطینه کنیم. ما مجازات سختی برای کسی که قرنطینه را رعایت نکند گذاشتیم. هر فردی که مبتلا است و قرنطینه را بشکند هر دفعه که از قرنطینه خارج می‌شود ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شود. مردم ما نباید از تعداد ابتلای زیاد بترسند و مهم نیست اما اگر فوتی ما افزایش یافت این به معنای آژیر خطر است. 

رئیس قوه مجریه گفت: وزارت بهداشت اعلام کرده 25 هزار تست PCR گرفته می‌شود من اینجا می‌گویم این تعداد تست را به ۱۵ هزار دیگر یعنی ۴۰ هزار برسانید و ما هم هزینه آن را می‌دهیم. من از نیروی انتظامی می‌خواهم مصوبات را اجرا و عمل کنند. هر موردی که باعث ابتلای بیشتر می‌شود را به مردم بگوئیم.

روحانی بیان داشت: در این جلسه مطرح شد که ما از تجربه کشورها به خوبی استفاده کنیم. من خواهش می‌کنم بخش تحقیقات ما از تجربه همه کشورها استفاده کنند. ما منابع مورد نیاز تخت‌ها و تجهیزات مورد نیاز را تامین می‌کنیم. ما باید نیروی انسانی مورد نیاز را استخدام کنیم. ستاد‌های استانی همه پر تلاش هستند اما استان تهران بار بیشتری بر دوشش است و همه ستاد‌های استانی اختاراتی دارند که از آن‌ها استفاده کنند. اعلام قبل از اینکه ما بررسی کنیم مشکلی را حل نمی‌کند و مردم را سردرگم می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه ستاد مقابله با کرونا زمان و وقت ندارد بیان داشت: بعضی از موارد ممکن است به ظاهر مدنظر قرار گیرد اما در مقام عمل ممکن است تاثیری نداشته باشد. چیزی که در مقام عمل تاثیر گذار است سبک زندگی و حذف زنجیره کرونا است.

روحانی خاطر نشان کرد: اینکه تعطیل می‌کنیم طرفی را که در خانه می‌مانیم چطور مدیریت کنیم. این فرد در خانه نمی‌ماند و تمام کارهای عقب افتاده خود را انجام می‌دهد. دولت با همه امکاناتی که در اختیار قرار دارد اولویت اولش سلامت است. 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار