رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

جدیدترین اخبار درباره استخدام پرستاران

رئیس سازمان نظام پرستاری از استخدام بیش از ۱۰ هزار کادر درمانی با اولویت جذب نیرو‌های شرکتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۶ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 19
کد خبر: ۶۳۶۱۰

به گزارش راهبرد معاصر آقای غضنفر میرزابیگی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ گفت: در یکی دو ماه آینده برای جذب بیش از ۱۰ هزار کادر درمانی آزمون استخدامی برگزار خواهد شد که ۵۰ درصد آن‌ها پرستاران هستند و اولویت با نیرو‌های شرکتی است.
میرزابیگی افزود: در جلسه‌ای که امروز با وزیر تعاون داشتیم، مقرر شد برای پرستاران بخش خصوصی، تامین اجتماعی و بخش دولتی که با قرارداد‌های غیر دولتی کار می‌کنند، قانون بهره وری اجرا شود که با اجرای این قانون از مزایای افزایش حقوق و تعطیلی بهره‌مند خواهد شد.
رئیس سازمان نظام پرستاری با اشاره به اینکه تاکنون ۵۲ نفر از پرستاران شهید راه سلامت شده اند، افزود: تاکنون ۳۱ هزار پرستار مبتلا به کرونا شده که از این تعداد ۲۵ هزار نفر درمان شده و به کار بازگشتند و حدود شش هزار نفر همچنان برای درمان در منزل هستند.
میرزابیگی در پایان گریزی هم به فوق العاده ویژه کادر درمان زد و افزود: پرستاران به دنبال حق کرونا نیستند و حق معمولی خودشان را می‌خواهند که اجرای فوق العاده ویژه کادر درمان آن‌ها را به حقشان خواهد رساند و با رایزنی‌هایی که با سازمان برنامه و بودجه و معاونت توسعه وزارت بهداشت شده است، دیر و زود دارد، اما سوخت و ساز ندارد.

خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر