جزئیات تعطیلی مدارس اصفهان فردا سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴  برخی از مدارس اردبیل در نوبت صبح تعطیل شد هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد

افزایش 50 درصدی حقوق پرستاران از اول دی

معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: حقوق پرستاران از اول دی ماه، ۵۰ درصد افزایش می‌یابد، از اسفند ۹۸ نیز تاکنون ۵۰ درصد افزایش حقوق داشته اند بنابراین طی دو سال گذشته حقوق پرستاران دو برابر شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۹۴
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر سید کامل تقوی نژاد روز یکشنبه در مراسم بزرگذاشت مقام پرستار در حضور رئیس جمهوری افزود: از زمان شروع فعالت دولت تدبر و امید بهبود وضعیت معیشت کادر بهداشت و درمان به خصوص پرستاران در دستور کار وزارت بهداشت بوده است که با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور استخدامی پیگیری شده است.

وی ادامه داد: در این مدت با همکاری رئیس جمهوری محترم هر مطالبه‌ای از جانب پرستاران مطرح شده، در سریعترین زمان ممکن پیگیری شده است و با استخدام‌های انجام شده نسبت پرستار به تخت بیمارستانی در کشور تا پایان امسال از حدود ۸دهم به ۱.۱ می‌رسد.

معاون وزیر بهداشت گفت: از سال گذشته اکنون ۵۲ هزار مجوز استخدامی در وزارت بهداشت گرفته شده است که ۱۰ هزار نفر آن‌ها سال گذشته استخدام شدند، حدود ۵ هزار پرستار نیز با شروع اپیدمی کرونا بدون تشریفات در بیمارستان‌های دولتی برای رسیدگی به بیماران کرونا جذب شدند، آزمون استخدام ۷ هزار نفر دیگر نیز با همکاری سازمان سنجش در دی یا بهمن برگزار می‌شود و این تعداد همین امسال جذب می‌شوند، از مجوز استخدام ۳۰ هزار نفری هم حدود ۴۵ درصد به گروه پرستاری اختصاص می‌یابد.

وی ادامه داد: حقوق پرستاران نیز از ابتدای امسال ۵۰ درصد افزایش یافته و از اول دی یعنی فردا نیز با اعمال فوق العاده ویژه در احکام پرستاران حقوق آنان ۵۰ درصد دیگر هم اضافه می‌شود و در مجموع حقوق پرستاران از اسفند ۹۸ تا پایان امسال ۱۰۰ درصد افزایش یافته و دو برابر می‌شود و در مقایسه با سال ۹۲ حقوق پرستاران ۶.۵ برابر شده است در حالی که تورم کشور در این مدت ۴ برابر بوده است.

خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مدافع سلامت
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۶ - ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
0
0
همش شایعه س .
مردم شریف ایران این حرفها رو باور نکنن.
از حرف تا عمل فاصله زیاده.
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار