پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

قالیباف:در جنگ تمام‌عیار اقتصادی باید مراقب هر تصمیم‌ و اقدام باشیم

رئیس مجلس در جلسه با نمایندگان جوان مجلس بر ضرورت تشکیل کارگروه‌های کاری میان جوانان مجلس تأکید کرد و از آن‌ها خواست تا پیشتاز زیست مؤمنانه در مجلس شورای اسلامی باشند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، نشست محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی با نمایندگان جوان مجلس امشب (دوشنبه 28 مهر) در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

 

قالیباف در این نشست بر تداوم و تکرار جلسات با نمایندگان جوان مجلس تأکید کرد و گفت: از ویژگی‌های این جلسه جوانانه و مؤمنانه حضور تمامی مدعوین و پیگیری مباحث با نشاط و اشتیاق است و اگر چه نظرات متضادی نیز وجود دارد، اما صمیمیت و تعامل به‌خوبی مشاهده می‌شود.

 

وی همچنین با بیان اینکه "باید پذیرفت در یک جنگ تمام‌عیار اقتصادی قرار داریم"، افزود: در این جنگ اقتصادی نمی‌توان هرگونه تصمیمی را گرفت، لذا باید مراقب اقدامات خود باشیم.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "پیش‌قراول حل بسیاری از مشکلات کشور جمع حاضر در این مکان است"، اضافه کرد: رسیدن به فهم مشترک در این جمع، نخستین کاری است که باید در مسیر حل مشکلات کشور انجام دهیم تا از این فهم مشترک اولویت‌های مشترک استخراج شود و در نهایت در روش پیاده‌سازی به توافق برسیم.

 

قالیباف از نمایندگان جوان حاضر در جلسه درخواست تشکیل کارگروه‌های کاری را کرد و توضیح داد: بهتر است این کارگروه‌های کاری با همکاری کمیسیون‌ها و مرکز پژوهش‌های مجلس و متناسب با علاقه و تخصص نمایندگان جوان تشکیل شوند؛ لذا درخواست دارم موضوعات مورد نظر همچون اصلاح ساختار بودجه، قاچاق کالا و ارز، بورس انرژی و ... را انتخاب و شبانه‌روز روی این موضوعات کار کنید.

 

وی خطاب به نمایندگان حاضر در جلسه با اظهار اینکه "شما باید پیشتاز زیست مؤمنانه در میان نمایندگان مجلس باشید"، گفت: پس از تشکیل کارگروه‌ها، نباید در جلسات بعدی مشکلی بدون ارائه راهکار آن مطرح شود، در واقع نمایندگان جوان در کنار هر مشکل، راهکار را نیز ارائه کنند و هر گروه کاری گزارش کار دهد تا آن فهم و اولویت مشترک مورد نظر ایجاد شود.

 

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه وظیفه مجلس سیاست‌گذاری و ریل‌گذاری است و البته این مهم زمان‌بر است، طرح اخذ مالیات از خانه‌های خالی و حل و فصل آن را در شورای نگهبان، ضروری دانست و افزود: طرح‌هایی همچون ساخت و تولید مسکن، اختصاص سبد کالا به افراد نیازمند، طرح دوفوریتی مربوط به بازار بورس و ... از جمله اقدامات قابل‌توجه مجلس در چند ماه نخست آغاز کار آن به‌شمار می‌آیند.

 

بنابراین گزارش، پیگیری طرح شفافیت آرای نمایندگان، مشخص کردن اولویت‌های مجلس یازدهم، برنامه‌ریزی برای مقابله با افزایش قیمت ارز ، خودرو و مسکن، صیانت از گام دوم انقلاب، شفافیت مواضع هیئت رئیسه مجلس، ایجاد پیوست رسانه‌ای در مجلس، فعال کردن فراکسیون انقلاب، ادامه نظارت‌های میدانی از مناطق محروم از سوی رئیس و نمایندگان مجلس، ضرورت کاهش مشکلات اقتصادی مردم در زمان کوتاه و ... از جمله مباحث مورد تأکید نمایندگان جوان در جلسه با رئیس مجلس بود./ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار