وزرای خارجه ایران و روسیه در خصوص برنامه هسته‌ای گفت‌و‌گو می‌کنند الشمری: عراق امسال میزبان ۵ میلیون زائر اربعین از دیگر کشور‌ها است نگاهی به وضعیت داعش ۱۱ سال پس از خلافت خودخوانده‌اش در عراق ادعای جدید ترامپ درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بقائی: اسنپ‌بک در راستای تقابل با ایران است و با پاسخ مقتضی مواجه خواهد شد تایمز: از زمان انتخاب ترامپ، بریتانیا هدف شماره یک حملات سایبری روسیه بوده است عراقچی برای شرکت در اجلاس وزرای سازمان شانگهای عازم چین شد واکنش عراقچی به اظهارات سخیف نتانیاهو استمرار درگیری‌ها در سوریه با ۱۳۰ کشته و زخمی شنیده شدن صدای انفجار نزدیک فرودگاه «اربیل» عراق روسیه ادعای اکسیوس درباره غنی‌سازی ایران را تکذیب کرد بازداشت یکی از ساکنان بئر السبع به اتهام ارتباط با ایران انگلیس مدعی هدف قرار دادن بمب‌ساز داعش در سوریه شد پاکستان فشار واشنگتن برای به رسمیت شناختن اسرائیل را تکذیب کرد پوتین: دلیل اصلی تنش‌های روسیه و غرب، ژئوپلیتیک است

ادعای تکراری ترامپ درباره تماس ایران با ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات

رئیس جمهور آمریکا بامداد روز پنجشنبه در سخنرانی خود در ایالت کارولینای شمالی بار دیگر مدعی شد در صورت پیروزی در انتخابات، ایران اولین کشوری خواهد بود که با وی برای انجام مذاکره تماس می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد روز پنجشنبه (به وقت تهران) در ادامه کارزار انتخاباتی خود در شهر «گاستونیا» در ایالت کارولینای شمالی به سخنرانی پرداخت.

 

وی در این سخنرانی بار دیگر ادعای خود را تکرار کرد و گفت: «در صورت پیروزی در انتخابات اولین تماس تلفنی از سوی ایران خواهد بود که از من می‌خواهند مذاکره کنیم.»

 

وی بامداد دوشنبه در سخنرانی دیگری در کارسون سیتی ایالت نوادا نیز مدعی شده بود که «اگر من (در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳ آبان آمریکا) برنده شوم، اولین تماسی که با من گرفته می‌شود، از ایران خواهد بود. اقتصاد آنها فاجعه است، تولید ناخالص داخلی آنها 27 درصد کاهش یافته است. من قبلا اصلا همچنین چیزی را نشنیده بودم، این فاجعه است. آنها (ایرانی‌ها با من) تماس خواهند گرفت. من نمی‌خواهم که وضعیت آنها اینطور باشد و می‌خواهم که یک کشور عالی داشته باشند، موضوع خیلی ساده است و آن اینکه آنها سلاح هسته‌ای نمی‌توانند داشته باشند. اگر آنها خواهان یک توافق خوب باشند ما با هم می‌نشینیم و یک توافق خوب خواهیم کرد».

 

ادعای تکراری رئیس‌جمهور آمریکا در شرایطی مطرح شده که او طی هفته‌های اخیر بارها مدعی شده که ایران منتظر انتخابات ریاست جمهوری است و بعد از آن با آمریکا توافق خواهد کرد. او حتی مدعی شده که ایران ظرف سه هفته با او توافق خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار