گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

واکنش موساد و شاباک به لغو روادید با امارات

پس از اعلام لغو روادید میان میان امارات و رژیم صهیونیستی، منابع سیاسی فاش کردند که سازمان‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی مخالفت خود را با این اقدام اعلام کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه «الشرق الاوسط»، امروز (پنجشنبه)، به نقل از منابع سیاسی گزارش داد که سازمان اطلاعات داخلی (شاباک) و سازمان اطلاعات خارجی (موساد) رژیم صهیونیستی به لغو روادید با امارات معترض هستند.

 

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که روز سه‌شنبه، با ورود اولین هیأت رسمی امارات به فلسطین اشغالی دو طرف چهار توافق امضا کردند که مهم‌ترین آن لغو روادید بود.

 

طبق این گزارش، منابع یاشده فاش کردند که شاباک و موساد پس از امضای چهار توافق یادشده به مهم‌ترین این توافق‌ها یعنی لغو روادید اعتراض کرده‌اند.

 

«نداو آرگمن» رئیس شاباک در این ارتباط گفت که الزمام استفاده از گذرنامه به مثابه سوپاپ اطمینان برای شروط تعیین شده ورود به فلسطین اشغالی است زیرا اینگونه دستگاه‌های امنیتی این امکان را پیدا می‌کنند که مسافر را چک کنند و از سابقه جنایی و امنیتی او آگاه شوند.

 

آرگمن در ادامه اظهاراتش اشاره کرد که معاف کردن اماراتی‌ها از ارائه گذرنامه، زمینه را برای مخاطرات امنیتی در فلسطین اشغالی فراهم می‌کند.

 

این تحولات پس از آن صورت گرفته است که امارات و رژیم صهیونیستی با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عادی‌سازی کامل روابط خود را اعلام کردند./ فارس

ارسال نظر