کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

پوتین: نظم دنیا در حال تغییر است و آمریکا از آن مستنثی نیست

رئیس جمهور روسیه با بیان اینکه زمان هیمنه قدرت‌های بزرگ بر دنیا به پایان رسیده، در باره هرگونه تلاش علیه این کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۸ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۳۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه در باره اقدام علیه این کشور هشدار داد و گفت که روسیه با هر گونه اقدامی علیه خود مقابله خواهد کرد.

 

پوتین امروز پنجشنبه گفت: «کسی که بخواهد روسیه را به عنوان یک کشور بزرگ دفن کند، ما برای او مراسم تشییع جنازه برگزار خواهیم کرد».

 

او که در نشست بین‌المللی «والدای» سخنرانی می‌کرد، گفت که دنیا و نظام جهانی از زمان پاپان جنگ جهانی دوم که در آن، اتحاد جماهیر شوروی، آمریکا و انگلیس بر آلمان نازی پیروز شدند، در حال تغییر است و دوره هیمنه کشورهای بزرگ بر دنیا به سر آمده است و کشوری مانند ایالات متحده آمریکا بعید است که بتواند همچنان از این قضیه مستثنا باشد.

 

او گفت: «از آن زمان به بعد (بعد جنگ جهانی دوم) نقش انگلیس دچار تغییر و تحول شد و شوروی هم که دیگر وجود ندارد و برخی تلاش دارند روسیه را از معادلات و حسابات حذف کنند».

 

پوتین ادامه داد: «چین و آلمان هم‌اکنون به سمت قدرت بزرگ بودن از حیث تأثیرات سیاسی و اقتصادی حرکت می‌کنند و کشورهای مانند برزیل و آفریقای جنوبی در حال تقویت مواضع خود هستند».

 

رئیس جمهور روسیه با انتقاد از رقابت تسلیحاتی در جهان گفت که اگر سقف و حدودی برای این رقابت تعیین نشود، جهان آینده‌ای نخواهد داشت.

 

او به تنش و درگیری در منطقه قره باغ کوهستانی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان اشاره کرد و گفت: «روسیه با هر دو کشور ارمنستان و آذربایجان روابط دارد و آنچه در قره باغ در حال رخ دادن است، فاجعه بوده و ما برای پایان آن تلاش می‌کنیم».

 

رئیس جمهور روسیه به شیوع کرونا و قربانیان حاصل از گسترش این ویروس در جهان اشاره کرد و گفت که این ویروس محدود نشده و یک تهدید خطرناکی برای جهان و انسان‌هاست.


منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار