دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

لاوروف: اتحادیه اروپا به روسیه احترام نگذارد مذاکرات را تعلیق می‌کنیم

وزیر خارجه روسیه به اتحادیه اروپا هشدار داد در صورتی که به این کشور احترام نگذارد، مسکو گفت‌وگوها با این اتحادیه را به حالت تعلیق در خواهد آورد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۲۲ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 13
کد خبر: ۶۲۸۷۳

به گزارش راهبرد معاصر «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه روز سه‌شنبه گفت که اتحادیه اروپا در حال تطبیق شیوه آمریکا در تهدید و مجازات کشورها با تحریم است.

وی در سخنرانی در باشگاه ولدای گفت: «کسانی که مسئول سیاست خارجی غرب هستند ضرورت مذاکرات محترمانه دوجانبه را درک نمی‌کنند. ما احتمالا مذاکره با آنها را برای مدتی تعلیق می‌کنیم. به خصوص از زمانی که "اورسولا ون‌در لین» (رئیس کمیسیون اروپا) گفته که همکاری ژئوپلتیکی با مقامات کنونی روسیه کارآیی ندارد. پس اگر این چیزی است که آنها می‌خواهند اجازه دهید روی دهد.»

وزیر خارجه روسیه در ادامه اضافه کرد: «اتحادیه اروپا به صورت فعالانه در حال تبعیت از مسیر آمریکا بوده و تکیه‌اش به تهدیدها و تحریم‌ها بیشتر و بیشتر می‌شود. اتحادیه اروپا دو سازوکار برای مجازات کسانی که از تسلیحات شیمیایی استفاده کرده و همچنین کسانی که به نقض حقوق بشر پرداخته‌اند دارد.»

لاوروف گفت: «چنین سازوکارهایی منشور سازمان ملل را نقض کرده و خارج از چارچوب شورای امنیت سازمان ملل است.»

روز دوشنبه، وزیران خارجه اتحادیه اروپا به توافقی برای اعمال تحریم علیه روسیه به دلیل اتهام ادعایی مسموم کردن «الکسی ناوالنی» مخالف روسی دست یافته و مدعی شدند که روسیه کنوانسیون بین‌المللی تسلیحات شیمیایی را نقض کرده است.

روسیه پیشتر از آلمان درخواست کرده شواهد و مدارک خود درباره دست داشتن مسکو در مسموم کردن ناوالنی را ارائه دهد.

ناوالنی اخیرا در مصاحبه با مجله آلمانی اشپیگل «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه را متهم کرده که پشت حادثه مسموم کردن وی بوده است.

کاخ کرملین روسیه این ادعاها را کاملا غیر قابل قبول و توهین آمیز توصیف کرده است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار