اعمال شدیدتر محدودیت های کرونایی تهران-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

اعمال شدیدتر محدودیت های کرونایی تهران

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به تعداد موارد مراجعه سرپایی و بستری بیماران در استان تهران، از اعمال محدودیت های بیشتر از هفته آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۰۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 22
کد خبر: ۶۴۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا زالی در گفت‌وگوی زنده با بخش خبری، تعداد کل بیماران بستری را ۶ هزار و ۶۵ بیمار اعلام کرد و گفت: از این تعداد هزار و ۷۰۰ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

 

او ادامه داد: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹هزار و ۷۰۰ بیمار به مراکز بهداشتی و درمانی به صورت سرپایی مراجعه کرده‌اند و سهم بستری از مجموع مراجعین بالغ بر ۸۲۰ بیمار جدید بوده است که ۱۶۳ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

 

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران از ترخیص بالغ بر ۶۰۰ بیمار خبر داد و افزود: در مقابل ۱۵ درصد رشد در میزان مرگ و میر و ۱۸ درصد رشد در تعداد افرادی که نسبت به هفته قبل تست مثبت داشته اند، نسبت به ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

 

اعمال طرح زوج و فرد برای کارمندان و برخی صنوف

او از ارائه پیشنهادهای جدید برای تغییر در محدودیت‌های قبلی یا بازنگری آنها به ستاد ملی کرونا خبر داد و اظهار کرد: اولین موردی که به پیشنهاد ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران تصویب شد، تقلیل کارکنان همه دستگاه‌ها به ۵۰ درصد ظرفیت و اعمال طرح زوج و فرد تا پایان آبان ماه است که مقدار قابل توجهی حجم ترافیک و ترددهای درون‌شهری را کاهش می‌دهد.

 

به گفته زالی کماکان افرادی که در گروه‌های ۱۴ گانه در معرض خطر و آسیب‌پذیر هستند، همچون افراد بالای ۶۵ سال، باید از ظرفیت دورکاری استفاده کنند.

 

او تصریح کرد: در دور قبلی محدودیت‌ها که حضور کارمندان به یک‌سوم تقلیل پیدا کرده بود، خیابان‌های پایتخت در ساعات پیک ترافیک، ۵۳ درصد خلوت‌تر شد.

 

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، پیشنهاد بعدی را اجرای طرح زوج و فرد برای مشاغل مختلف حداقل در یک بازه زمانی دو هفته‌ای همچون اداره‌جات اعلام کرد و گفت: همچنین سعی داریم به کمک رتبه‌بندی، مشاغل مختلف در ساعات مختلف وارد شهر شوند؛ به طور مثال حضور کارمندان بانک‌ها در یک ساعتی از صبح و سایر مشاغل اداری در ساعاتی پس از ضروری شود تا بتوان با همکاری شهرداری بار ترافیکی به خصوص از ناوگان حمل و نقل برداشته شود.

 

افزایش معدل رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در استان تهران

زالی ضمن تقدیر از همکاری نیروی انتظامی استان تهران برای نظارت بر اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی عنوان کرد: ۱۵۵ هزار مورد تاکنون تذکر لسانی داده شده و ۱۸ هزار واحد صنفی در قالب اکیپ‌های نظارتی با محوریت نیروی انتظامی و با همکاری معاونین بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی استان مورد ارزیابی قرار گرفته است.

 

او همچنین ادامه داد: به ۸ هزار و ۲۰۰ واحد تذکر داده شده که نشان می‌دهد روش و اسلوب نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌ها در حال تغییر است.

 

زالی از تنظیم صورت‌جلسه برای ۴۶۶ واحد و پلمپ ۱۱۸ واحد خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود در هفته آینده میزان بررسی‌ها و نظارت‌ها با قوت بیشتری افزایش می‌یابد و نیروی انتظامی هم در این زمینه اعلام آمادگی کرده است. از استاندار تهران هم تشکر ویژه دارم؛ به خصوص همکاران ایشان که در ابعاد نظارتی خدمت می‌کنند. آمار رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تهران امروز رو به افزایش بوده و آخرین معدل ثبت شده ۶۸,۳ گزارش شده است که در هفته پیش زیر ۳۰ درصد بود.

 

فرمانده ستاد مقابه با بیماری کرونا ضمن تقدیر از هموطنان به علت توجه به دستورالعمل‌ها بخش اعظمی از کسری آمار رعایت پروتکل‌ها را ناشی از حجم بالای مسافران در مترو دانست.

 

طرح ردیابی بیماران با همکاری وزارت ارتباطات اجرا می‌شود

فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران از اجرای طرح ردیابی بیماران با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: طی توافق صورت‌گرفته، ردیابی و غربالگری افرادی که تست‌شان مثبت‌شده و همراهانشان با استفاده از ظرفیت وزارت ارتباطات انجام خواهد شد.

 

او ادامه داد: پایلوت این طرح انجام شده و تاکنون ۴۹ هزار بیمار بر اساس محل سکونت ردیابی شده‌اند. طبق آمار مرحله اول، تراکم بیماران در شرق، جنوب شرقی و مرکز استان وجود دارد و این الگو در موج اول، دوم و سوم تکرار شده است.

 

زالی در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت اطلاعاتی بانک مرکزی همچون کد ملی افراد در این مسیر تاکید کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار