سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر ادعای رئیس موساد: ایران همچنان به دنبال نابودی اسرائیل است سقوط هواپیما در مکزیک؛ ۷ نفر جان باختند آمریکا با معامله احتمالی ۳۵ میلیون دلاری با ارتش لبنان موافقت کرد واکنش مکزیک به تصمیم «ترامپ» درباره ماده مخدر «فنتانیل»

آخرین آمار جهانی کرونا در ۲ آبان ۹۹

آمار جهانیِ مبتلایان به عفونت کووید ۱۹ ناشی از کرونا به ۴۲ میلیون و سه هزار و ۶۰ نفر رسید و تاکنون مرگ یک میلیون و ۱۴۲ هزار و ۸۷۴ نفر نیز در اثر این بیماری تأیید شده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۰۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 23
کد خبر: ۶۴۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ همچنین بنابر تازه‌ترین آمار‌ها ۳۱ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۹۴۷ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ نیز تاکنون بهبود یافته‌اند.

 

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا که تاکنون در ۲۱۵ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

 

آمریکا هم‌اکنون با بیش از ۸.۶ میلیون مبتلا و بیش از ۲۲۸ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

 

هند و برزیل نیز با آمار میلیونیِ مبتلایان پس از آمریکا به ترتیب با بیش از ۷.۷ و ۵.۳ میلیون بیمارِ کووید ۱۹، جایگاه دوم و سوم را در جهان به خود اختصاص داده‌اند.

 

همچنین در حال حاضر چهار کشور ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک به ترتیب رکورددارِ قربانیان این بیماری در دنیا هستند.

 

در اروپا نیز در حالی که ویروس کرونا سریع‌تر از گذشته در حال گسترش در میان مردم است، کشور‌های اروپایی در تلاشند با اجرای تدابیر سختگیرانه‌تر از سرعت شیوع ویروس کرونا بکاهند. در این بین اسپانیا اولین کشور اتحادیه اروپا و ششمین کشور جهان است که شمار مبتلایان آن از یک میلیون نفر فراتر رفته است. در این کشور نیز مقررات محدود کننده بسیاری به اجرا گذاشته شده و ده‌ها شهر آن قرنطینه شده‌اند.


به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در کشور‌هایی که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

 

۱. آمریکا هشت میلیون و ۶۶۱ هزار و ۶۵۱ مبتلا، ۲۲۸ هزار و ۳۸۱ قربانی

 

۲. هند هفت میلیون و ۷۶۱ هزار و ۳۱۲ مبتلا، ۱۱۷ هزار و ۳۳۶ قربانی

۳. برزیل پنج میلیون و ۳۳۲ هزار و ۶۳۴ مبتلا، ۱۵۵ هزار و ۹۶۲ قربانی

۴. روسیه یک میلیون و ۴۶۳ هزار و ۳۰۶ مبتلا، ۲۲ هزار و ۲۴۲ قربانی

۵. اسپانیا یک میلیون و ۹۰ هزار و ۵۲۱ مبتلا، ۳۴ هزار و ۵۲۱ قربانی

۶. آرژانتین یک میلیون و ۵۳ هزار و ۶۵۰ مبتلا، ۲۷ هزار و ۹۵۷ قربانی

۷. فرانسه ۹۹۹ هزار و ۴۳ مبتلا، ۳۴ هزار و ۲۱۰ قربانی

۸. کلمبیا ۹۹۰ هزار و ۲۷۰ مبتلا، ۲۹ هزار و ۶۳۶ قربانی

۹. پرو ۸۷۹ هزار و ۸۷۶ مبتلا، ۳۳ هزار و ۹۸۴ قربانی

۱۰. مکزیک ۸۷۴ هزار و ۱۷۱ مبتلا، ۸۷ هزار و ۸۹۴ قربانی

 

ارسال نظر
آخرین اخبار