بقایی: در روز‌های آتی هیچ گفت‌وگویی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم / سفر هیئت آمریکایی به قطر ارتباطی به سفر هیئت ایرانی به دوحه ندارد کاتس: با فرمانده سنتکام توافق کردیم از لبنان، سوریه و غزه عقب‌نشینی نکنیم نخست‌وزیر عراق: ۳۰ سپتامبر شاهد خروج کامل نیرو‌های ائتلاف خواهیم بود الحشد الشعبی: مراسم تشییع پیکر رهبر شهید در عراق به درخواست بغداد برگزار می‌شود ترامپ به اتهام فساد جنسی باید ۵ میلیون دلار پرداخت کند ترکیه: اسراییل تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه را نقض کرده است نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد کاخ سفید: ویتکاف و کوشنر این هفته به دوحه می‌روند عراق: هرگز اجازه نخواهیم داد هیچ‌گونه تجاوزی علیه کشور‌های همسایه انجام شود رسانه‌های اسرائیلی: توافق با بیروت حضور طولانی‌مدت ارتش اسرائیل را در لبنان رقم می‌زند در تنشی آشکار با ترکیه؛ اسرائیل نسل‌کشی ارامنه را به رسمیت شناخت سقوط بالگرد عربستان در راس تنوره ۱۴ کشته برجای گذاشت  وزیر خارجه اسرائیل: امنیت شمال بدون خلع سلاح حزب‌الله محقق نمی‌شود بازداشت چندین نماینده پارلمان عراق در پرونده فساد / مثنی السامرائی، رهبر ائتلاف عزم دستگیر شد + عکس و اسامی بازداشت شدگان کاتس: اسرائیل از جنوب لبنان عقب‌نشینی نمی‌کند ونس: مذاکرات با ایران موفقیت‌آمیز بوده است

اوباما:ترامپ هیچ برنامه ای ندارد و از واقعیت چیزی نمی داند

اوباما:ترامپ هیچ برنامه ای ندارد و از واقعیت چیزی نمی داند رئیس جمهور سابق آمریکا در سخنرانی با انتقاد از رئیس جمهور کنونی آمریکا گفت که وی واقعیت اتفاقی که برای کشور در حال روی دادن است را نمی‌داند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۱ - ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 24
کد خبر: ۶۴۲۴۲

به گزارش راهبرد معاصر «باراک اوباما» رئیس جمهور سابق آمریکا در سخنرانی با انتقاد از رئیس جمهور کنونی آمریکا گفت که وی هیچ برنامه‌ای ندارد.

وی که در تجمع انتخاباتی در ایالت فلوریدا و در حمایت از «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها صحبت می‌کرد، گفت: « وی (ترامپ) برنامه‌ای ندارد. وی حتی واقعیت چیزی که در سراسر کشور درباره همه گیری ویروس کرونا در حال اتفاق افتادن است را نمی‌داند.»

اوباما در ادامه سخنانش گفت: «دونالد ترامپ با ریاست جمهوری همانند یک نمایش برای جلب توجه‌ها به خود رفتار می‌کند.»

رئیس جمهور سابق آمریکا هشدار داد: «چیزی که ما طی این ۱۰ روز آینده انجام خواهیم داد برای دهه‌های آینده مهم خواهد بود.»

اوباما بامداد روز پنجشنبه (به وقت تهران) نیز در سخنرانی در حمایت از نامزدی «جو بایدن» برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در شهر «فیلادلفیا» در ایالت پنسیلوانیا صحبت کرد و گفت: «ترامپ به هرکسی که از وی حمایت نکند توهین کرده یا آنکه وی را به زندان تهدید می‌کند. این رفتار عادی یک رئیس جمهور نیست.»

رئیس جمهور سابق آمریکا در ادامه گفت: «دروغ و اتهام زنی بخشی از مدیریت ترامپ و معاونانش شده و باید با مشارکت گسترده در انتخاباتی آتی هیچ گونه جای تردیدی باقی نماند.»

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار