نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

سفر قریب الوقوع هیأت عالی‌رتبه حماس به مصر

سفر قریب الوقوع هیأت عالی‌رتبه حماس به مصر یک روزنامه عربی از سفر نزدیک هیأت عالی‌رتبه حماس به مصر خبر داد و در ادامه پیامی را که قرار است قاهره از طرف رژیم صهیونیستی به حماس منتقل کند، شرح داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۳ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع آگاه اعلام کردند، هیأتی عالی‌رتبه از حماس طی چند روز آینده به مصر می‌رود تا درباره پرونده‌های نوار غزه با مقامات دستگاه امنیتی این کشور گفت‌وگو کند.

 

بر اساس گزارش «العربی الجدید»، هیأت حماس به ریاست «صالح العاروری» معاون «اسماعیل هنیه» با «عباس کامل» رئیس دستگاه اطلاعاتی مصر، «احمد عبدالخالق» مسؤول پرونده فلسطین و «ایمن بدیع» معاون کامل دیدار خواهد کرد.

 

این سفر در حالی انجام می‌شود که روابط میان مصر و حماس به دلیل اختلاف‌نظر در پرونده‌های فلسطینی که قاهره وساطت آن را بر عهده دارد –آشتی ملی، تبادل اسرا و آتش بس غزه- در شرایطی حساس قرار دارد.

 

بر اساس این گزارش، مقامات رژیم صهیونیستی از مصر و قطر خواسته‌اند برای توقف موج تنش رو به افزایش اخیر در نوار غزه و شلیک راکت به سمت شهرک‌های صهیونیستی میانجی‌گری کنند؛ سازمان اطلاعات مصر قرار است پیام‌های رژیم صهیونیستی را که برخی از آنها مربوط به پرونده تبادل اسراست، به اطلاع مقامات حماس برساند.

 

منابع آگاه اعلام کردند، طرف صهیونیستی به مصر گفته، اطلاعاتی در دست است که حاکی از تحرکات شاخه نظامی جنبش‌های «عزالدین القسام» برای وارد کردن سلاح‌های پیشرفته به نوار غزه است، سلاح‌هایی که موازنه قدرت را تغییر می‌دهد.

 

این منابع افزودند، طبق اطلاعاتی که طرف اسرائیلی به مصر در این باره داده، تلاش‌های حماس در این زمینه برای ایجاد یک سیستم دفاع هوایی است که می‌تواند وضعیت را در رویارویی‌های آینده تغییر دهد و مانع پروازهای هوایی جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شود. این تحرکات گرچه در مراحل اولیه است اما ممکن است در زمانی طولانی‌تر منجر به توسعه سامانه دفاع هوایی شود که مواجهه با آن سخت است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار