نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

صدور حکم سنگین برای بنیان‌گذار آپارات

شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب، محمد جواد شکوری مقدم را به‌ دلیل منتشر شدن یک ویدئو در آپارات، به ۱۰ سال حبس محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جواد شکوری مقدم، بنیان‌گذار آپارات، فیلیمو و مجموعه‌ی صبا ویژن به‌ دلیل منتشر شدن گزارشی با محتوای مربوط به کودکان در آپارات، به ۱۰ سال زندان محکوم شد. این حکم شامل ۷ متهم دیگر هم می‌شود که در تهیه‌ی گزارش مذکور همکاری داشته‌اند.

 

حکم محکومیت جواد شکوری در حالی از سوی شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب صادر شده که به گزارش روابط عمومی آپارات، رأی بدوی است و تجدیدنظر خواهی در این زمینه صورت پذیرفته است.

 

روابط عمومی آپارات در جوابیه‌ای که برای زومیت نیز ارسال کرده است اعلام می‌کند که در تجدیدنظر خواهی آپارات، بر مصوبات حمایتی شورای‌عالی فضای مجازی از پلتفرم‌ها استناد می‌شود: «رأی صادرشده از شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه، رأی بدوی (نخستین) بوده، تجدیدنظر خواهی از این دادنامه صورت‌‌ پذیرفته و در لایحه‌ی اعتراضیه با اشاره به ماده ۲۳ قانون جرایم رایانه‌ای و مصوبات حمایتی شورای‌عالی فضای مجازی از پلتفرم‌ها که به‌صورت رویه‌ی ثابت درآمده، استناد شده؛ امیدواریم بر این مبادی محکمه‌ی تخصصی رأی مناسب را صادر نمایند.»

 

آپارات پیش از این هم بارها اخطاریه‌هایی برای منتشر شدن محتوای نامناسب روی پلتفرم دریافت کرده بود. برای مثال در ۲۹ اسفند ۹۸، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برای انتشار محتوایی نامناسب، به آپارات اخطار داد. این درحالی است که آپارات هر بار با دریافت گزارش کاربران و نظارت خود، نسبت به جلوگیری از انتشار گسترده‌ی ‌ویدئوهایی با محتوای نامناسب اقدام می‌کند. گفته می‌شود آپارات ۴۵ میلیون کاربر ماهانه دارد. گزارش عملکرد سال ۹۸ آپارات نشان داد که روزانه بیش از ۱۸۰ میلیون دقیقه ویدئو در آپارات نمایش داده شده که به‌صورت میانگین، برابر با ۳۲ میلیون ویدئو است.

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار