رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود

سازش قریب الوقوع ریاض-تل‌آویو حتی قبل از انتخابات آمریکا

یک روزنامه صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو طبق برآوردهای خود انتظار دارد که حتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری 13 آبان با عربستان سعودی سازش کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارشی با موضوع توافقات اخیر رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و کشور آفریقایی سودان نوشت که این رژیم انتظار دارد که قبل از انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۹۹) با عربستان سعودی سازش کند.

 

در مقدمه این گزارش آمده است، بعد از مصر، اردن، امارات عربی متحده، بحرین و سودان، اسرائیل هم‌اکنون انتظار بزرگترین جایزه را دارد که همان توافق با عربستان سعودی می‌باشد.

 

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی و واشنگتن هر دو سیگنال‌های قوی ارسال کرده‌اند که نشان می‌دهد سعودی‌ها در چند قدمی به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی هستند که البته در این مرحله هنوز هیچ‌گونه قطعیتی وجود ندارد که ریاض همچون سودان با تل آویو وارد توافق سازش شود.

 

بر اساس گزارش اسرائیل هیوم، طبق برآوردهای تل‌آویو و واشنگتن، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی علاقمند است اما پدرش ملک سلمان در حال حاضر وی را انجام چنین کاری منع کرده است که البته علی‌رغم تمامی این موارد، تمامی نشانه‌ها حاکی از آن است که توافقات امارات و بحرین با اسرائیل با چراغ سبز ریاض انجام گرفته است.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته (شنبه) در خصوص عادی سازی روابط با سه کشور امارات، بحرین و سودان، تغییری در نقشه غرب آسیا رخ داده است.

 

وی مدعی شد: «ما در نقشه خاورمیانه (غرب آسیا) تغییر ایجاد کرده‌ایم. پرواز به سمت شرق از آسمان عربستان به امارات و به بحرین و هند، صرفه‌جویی بسیار زیادی در وقت و هزینه خواهد کرد. اسرائیل منزوی بود: به ما گفته شد که یک سونامی سیاسی خواهیم داشت و کاملاً عکس آن رخ داد. الآن می‌گویم، کشورهای بیشتری با اسرائیل توافق امضا خواهند کرد».

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه هفته گذشته در حین گفت‌وگو با نتانیاهو و «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان مدعی شد که «حداقل پنج کشور دیگر به این توافق (با رژیم صهیونیستی) خواهند پیوست».

 

گزارش اسرائیل هیوم در حالی منتشر شده است که «یوسی کوهن» رئیس موساد که در عادی‌سازی روابط بین امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی نیز نقش داشته است، گفته است که سازش بین این رژیم و عربستان سعودی پس از انتخابات آمریکا اعلام خواهد شد.

 

از طرف دیگر، «حییم سابان»، میلیاردر صهیونیست و دوست نزدیک به بن‌سلمان مدعی شد که ولی‌عهد سعودی به او گفته است که از واکنش ایران و مردم عربستان به عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس می‌هراسد.

 

بر اساس گفته‌های سبان، ولی‌عهد سعودی گفته است که در مقطع کنونی نمی‌تواند به همسایگان سازشکار خود (بحرین و امارات) بپیوندد و در این خصوص توضیح داده است: «این اقدام منجر به قتل من به دست ایران، قطر و ملتم (مردم عربستان) شود»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر