پاکستان: همه طرف‌ها به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد پایبند باشند / درگیری مجدد به نفع هیچکس نیست توییت جنجالی ضرغامی: ترامپ به خاطر حفظ دوستی با ترکیه نکشتیم ترامپ: من با بی‌بی صحبت کردم؛ فکر می‌کنم اسرائیل نیروهایش را از جنوب لبنان خارج خواهد کرد ادعای ترامپ: ممکن است محاصره را دوباره از سر بگیریم و جزیره خارک را تصرف کنیم ادعای رسانه اسرائیلی: تل‌آویو برای احتمال ازسرگیری جنگ با ایران آماده می‌شود ادعای وزیر جنگ آمریکا: امشب، اگر لازم باشد، به دستور ترامپ حتی بیشتر و عمیق‌تر حمله خواهیم کرد بیانیه پایانی نشست سران کشور‌های عضو ناتو در آنکارا ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً امشب دوباره به آنها حمله خواهیم کرد/ مسئله به سلاح هسته‌ای مربوط است آیین رسمی استقبال از پیکر مطهر رهبر شهید در عراق برگزار شد ولایتی در دیدار هیئت انصارالله: پس از جنگ ۴۰ روزه موازنه قدرت به سود ملت‌های مقاوم تغییر کرده / موضع ایران در حمایت از مقاومت تغییرناپذیر است آمریکا تعلیق تحریم فروش نفت ایران را لغو کرد اصرار لندن بر روایت مشکوک امنیتی علیه تهران/ کاردار سفارت ایران به وزارت خارجه رفت ابراز تاسف تهران از اتهام‌زنی قطر / بقائی: اتهام‌زنی سوال برانگیز و مغایر با اصل حسن همجواری است استقبال رسمی نخست وزیر عراق از پزشکیان + عکس قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد / اعتراض قطر به انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز نتانیاهو: با آمریکا درباره مسائل اصلی مرتبط با ایران هم‌نظر هستیم

سازش قریب الوقوع ریاض-تل‌آویو حتی قبل از انتخابات آمریکا

سازش قریب الوقوع ریاض-تل‌آویو حتی قبل از انتخابات آمریکا یک روزنامه صهیونیستی گزارش داد که تل‌آویو طبق برآوردهای خود انتظار دارد که حتی قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری 13 آبان با عربستان سعودی سازش کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 25
کد خبر: ۶۴۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی «اسرائیل هیوم» در گزارشی با موضوع توافقات اخیر رژیم صهیونیستی با برخی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و کشور آفریقایی سودان نوشت که این رژیم انتظار دارد که قبل از انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۹۹) با عربستان سعودی سازش کند.

 

در مقدمه این گزارش آمده است، بعد از مصر، اردن، امارات عربی متحده، بحرین و سودان، اسرائیل هم‌اکنون انتظار بزرگترین جایزه را دارد که همان توافق با عربستان سعودی می‌باشد.

 

طبق این گزارش، رژیم صهیونیستی و واشنگتن هر دو سیگنال‌های قوی ارسال کرده‌اند که نشان می‌دهد سعودی‌ها در چند قدمی به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی هستند که البته در این مرحله هنوز هیچ‌گونه قطعیتی وجود ندارد که ریاض همچون سودان با تل آویو وارد توافق سازش شود.

 

بر اساس گزارش اسرائیل هیوم، طبق برآوردهای تل‌آویو و واشنگتن، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی به عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی علاقمند است اما پدرش ملک سلمان در حال حاضر وی را انجام چنین کاری منع کرده است که البته علی‌رغم تمامی این موارد، تمامی نشانه‌ها حاکی از آن است که توافقات امارات و بحرین با اسرائیل با چراغ سبز ریاض انجام گرفته است.

 

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته (شنبه) در خصوص عادی سازی روابط با سه کشور امارات، بحرین و سودان، تغییری در نقشه غرب آسیا رخ داده است.

 

وی مدعی شد: «ما در نقشه خاورمیانه (غرب آسیا) تغییر ایجاد کرده‌ایم. پرواز به سمت شرق از آسمان عربستان به امارات و به بحرین و هند، صرفه‌جویی بسیار زیادی در وقت و هزینه خواهد کرد. اسرائیل منزوی بود: به ما گفته شد که یک سونامی سیاسی خواهیم داشت و کاملاً عکس آن رخ داد. الآن می‌گویم، کشورهای بیشتری با اسرائیل توافق امضا خواهند کرد».

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه هفته گذشته در حین گفت‌وگو با نتانیاهو و «عبدالفتاح البرهان» رئیس شورای حاکمیتی سودان مدعی شد که «حداقل پنج کشور دیگر به این توافق (با رژیم صهیونیستی) خواهند پیوست».

 

گزارش اسرائیل هیوم در حالی منتشر شده است که «یوسی کوهن» رئیس موساد که در عادی‌سازی روابط بین امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی نیز نقش داشته است، گفته است که سازش بین این رژیم و عربستان سعودی پس از انتخابات آمریکا اعلام خواهد شد.

 

از طرف دیگر، «حییم سابان»، میلیاردر صهیونیست و دوست نزدیک به بن‌سلمان مدعی شد که ولی‌عهد سعودی به او گفته است که از واکنش ایران و مردم عربستان به عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس می‌هراسد.

 

بر اساس گفته‌های سبان، ولی‌عهد سعودی گفته است که در مقطع کنونی نمی‌تواند به همسایگان سازشکار خود (بحرین و امارات) بپیوندد و در این خصوص توضیح داده است: «این اقدام منجر به قتل من به دست ایران، قطر و ملتم (مردم عربستان) شود»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار