دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

سعد الحریری: قصد انصراف ندارم/ یک رگ من عراقی است، به وقت ضرورت سرسخت هستم

نخست‌وزیر مامور تشکیل کابینه لبنان با اشاره به اینکه قصد انصراف ندارد گفت: نیمی از من عراقی است، به وقت ضرورت سرسخت هستم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر یک روزنامه لبنانی اظهارات اختصاصی «سعد الحریری» نخست‌وزیر مکلف لبنان درباره فضای تشکیل دولت آتی و نیمه عراقی او منتشر کرد.

روزنامه لبنانی «الجمهوریه» نوشت: گفته می‌شود که الحریری به کسانی که انتصاب او به نخست‌وزیری را تبریک می‌گویند، گفته است که فضای مثبتی میان او و رئیس‌جمهور وجود دارد و اگر اهداف و نیت‌های احزاب، حقیقتا خالصانه و همان‌گونه که در ظاهر است، باشد، می‌توان به زودی دولت را حتی طی یک هفته تشکیل داد. زیرا وضعیت  کنونی کشور، تحمل تاخیر در تشکیل دولت را ندارد.

وی تصریح کرد: از گفت‌وگو استقبال می‌کنم و هرچیزی را می‌توان مورد گفت‌وگو و توافق قرار داد اما آنچه که برای من مهم و ثابت است،  ابتکار فرانسه است که باید همچنان محور و اساس باشد.

 الحریری تاکید کرد که فاکتور انحصاری تخصص برای انتخاب وزرا کافی نیست بلکه باید در کنار تخصص، تجربه نیز وجود داشته باشد زیرا داشتن مدرک و گواهینامه بدون تجربه و به تنهایی به معنای شایستگی نیست و تجربه دولت اخیر بزرگترین گواه این امر است که تخصص به تنهایی کفایت نمی‌کند.

نخست‌وزیر مامور تشکیل کابینه لبنان در پاسخ به این سوال که آیا در صورت مواجه شدن با موانع در مسیر تشکیل دولت، انصراف خواهد داد، گفت که قصد انصراف ندارد.

وی افزود: انصراف نمی‌دهم. معروف است که من عراقی هستم، زیرا مادرم اصالتا عراقی است. بنابراین من به وقت ضرورت سرسخت و یک دنده هستم.

سعد الحریری رئیس جریان المستقبل لبنان ، اول آبان‌ماه جاری، پس از اینکه به عنوان نامزد نخست وزیری کشورش منصوب شد تاکید کرد که به دنبال تشکیل دولتی شامل افراد متخصص غیر حزبی است که وظیفه آن اصلاحات اقتصادی، مالی و ارادی وارد شده در طرح فرانسه برای لبنان است و فراکسیون‌های اصلی در پارلمان قول حمایت از دولت برای اجرای آن را داده‌اند.

دولت حسان دیاب در پی انفجار چهارم آگوست در بندر بیروت استعفا کرد و «مصطفی ادیب» سفیر لبنان در آلمان در دهم شهریور و با کسب نود رأی در رایزنی‌های پارلمانی میان احزاب سیاسی مأمور به تشکیل کابینه جدید لبنان شد اما وی نیز پس از به نتیجه نرسیدن در این باره، استعفای خود را اعلام کرد.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار