ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

نبیه بری: دولت لبنان احتمالا ظرف ۴ یا ۵ روز معرفی شود

نبیه بری: دولت لبنان احتمالا ظرف ۴ یا ۵ روز معرفی شود نبیه بری امروز، چهارشنبه اظهار کرد، اگر فضای تشکیل دولت همانند شرایط کنونی مثبت باقی بماند دولتِ آماده ظرف چهار یا پنج روز معرفی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۹ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت النشره، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان بار دیگر تاکید کرد: مذاکرات در الناقوره منحصرا مربوط به تثبت حقوق لبنان در سرمایه‌گذاری روی ثروت‌هایش به طور کامل است نه کمتر، نه بیشتر. اصلا نمی‌پذیریم که گفته می‌شود این مذاکرات ترسیم به عادی سازی روابط با دشمن صهیونیستی می‌انجامد. ما با دشمن طبق سازوکاری مشخص که در مفاد تفاهم‌نامه آوریل آمده و به شکل غیرمستقیم زیر پرچم سازمان ملل مذاکره می‌کنیم.

او درباره دیدگاهش در خصوص آینده لبنان بار دیگر تصریح کرد: اگر سیاستمداران در دیدارهایشان به عناوین مختلف به شیوه‌های طایفه‌ای و مذهبی بپردازند لبنان نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد. زمان آن رسیده که لبنان ماهیتش را قبل از این‌که از مذهبش بگیرد از سرزمینش بگیرد. بله طوایف نعمتند اما طایفه‌گری معضل است.

رئیس پارلمان لبنان ادامه داد: مسؤولیت توقف طفره‌روی مسؤولیت کشور است نه مسؤولیت شهروندان.

او در موضوع اصلاحات نیز گفت: اصلاحات و نجاد مالی لبنان منبع درآمد الزامی برای حل پرونده برق است که خزانه کشور را با کسری بودجه بیش از ۶۲ درصدی مواجه کرده است. من به آینده لبنان خوشبین هستم زیرا نیروهای انسانی و ثروت فراوان در اختیار دارد ثروتی از نفت در آبهایش. من اطمینان دارم این حجم عظیم از این ثروت وجود دارد اما مهم این است که ناامید نشویم و روند نجات را از طریق مقابله با فساد و اجرای قوانین اصلاحاتی که پارلمان تصویب کرده و تعدادش ۵۴ قانون است، شروع کنیم.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار