خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

افزایش هزینه های خودرویی خانواده‌ها تا 109 درصد

افزایش هزینه های خودرویی خانواده‌ها تا 109 درصد در حالی طی ماه گذشته هزینه خانوارهای ایرانی نسبت به پارسال بیش از ۴۱ درصد افزایش داشته که در این بین خودرو بالاترین حد تورم را به خود اختصاص داده و هزینه‌های مردم در این بخش به طور متوسط ۱۰۹ درصد نسبت به پارسال افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۶۲۲

به گزارش راهبرد معاصر اخیرا مرکز آمار وضعیت شاخص تورم در مهرماه را اعلام کرد که نشان داد تورم نقطه به نقطه (تغییر قیمت نشبت به ماه مشابه سال قبل) در مقایسه با شهریورماه هفت درصد افزایش یافته بود و براین اساس متوسط هزینه خانوارهای ایرانی در مقایسه با مهرماه سال گذشته برای خرید کالا و خدمات ۴۱.۴ درصد رشد داشت.

وضعیت تورم ماهانه نیز از این حکایت داشت که نرخ آن به هفت درصد در مهر ماه رسیده بود که نسبت به شهریور افزایش ۳.۴ درصدی داشته است. اما بررسی جزئیات هزینه‌ای خانوارها در بین کالا و خدمات نشان می‌دهد که بالاترین حد افزایش قیمت مربوط به حوزه حمل و نقل که در آن انواع قیمت خودرو وجود دارد، است؛ به طوری که هزینه مردم برای تهیه خودرو و مجموعه حمل و نقل نسبت به شهریورماه ۱۷ درصد و در مقایسه با مهرماه سال گذشته تا ۱۰۹.۵ درصد افزایش قیمت داشته است.

این در حالی است که در چند ماه اخیر بازار خودرو با افزایش قیمت همراه بوده و با وجود اما و اگرهای بسیاری که بین دستگاه‌های مربوطه در رابطه با قیمت گذاری و کنترل بازار خودرو وجود داشته، هنوز این بازار کنترل نشده است.

ورود خودرو به بورس یا خارج کردن قیمت گذاری از شورای رقابت و انجام قیمت گذاری توسط سازمان حمایت از جمله مسائلی بوده که در این مدت مطرح شده اما هنوز هیچ یک به مرحله نهایی و اجرا نرسیده است.

خودروتک

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار