مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو

احتمال توافق عربستان و روسیه برای تمدید کاهش تولید نفت

احتمال توافق عربستان و روسیه برای تمدید کاهش تولید نفت عربستان و روسیه احتمالا در زمان مذاکرات اوپک پلاس در پایان نوامبر، با تمدید کاهش تولید و به تعویق انداختن برنامه افزایش تولید موافقت خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۲ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۶۹۰

به گزارش راهبرد معاصر عربستان و روسیه احتمالا در زمان مذاکرات اوپک پلاس در پایان نوامبر، با تمدید کاهش تولید و به تعویق انداختن برنامه افزایش تولید موافق خواهند کرد.

هر دو کشور، بر اساس دلایل تاکتیکی تلاش می‌کنند تا زمان برگزاری نشست تمایل به تمدید کاهش تولید را اعلام نکنند. آنها تلاش می‌کنند تا گزینه ها را باز بگذارند و پای‌بندی تولیدکنندگان دیگر اوپک پلاس را تضمین کنند.

در حال حاضر، بر اساس برنامه اوپک پلاس که در آوریل تنظیم شد، این گروه از ابتدای ماه ژانویه 2 میلیون بشکه در روز بر میزان تولید خود می‌افزایند.

اما ذخایر نفت در جهان از متوسط 5 ساله بالاتر است و مصرف بسیار کندتر از انتظار بهبود یافته است. بیشتر شدن همه گیری کووید 19، رکود اقتصادی را دو برابر کرده و آسیب دیگری به تقاضا برای نفت زده است.

هیچ نشانه‌ای مبنی بر اینکه بازار به 2 میلیون بشکه نفت بیشتر در آینده نزدیک نیاز دارد و یا اینکه توانایی جذب نفت اضافی بدون افزایش ذخایر و کاهش قیمت را داشته باشد، وجود ندارد.

به طور مرسوم، در سه ماه نخست سال، کمترین تقاضا برای نفت خام از سوی پالایشگاه ها وجود دارد، از این رو اضافه کردن بشکه‌های بیشتر در این زمان سال به ویژه برای تولیدکنندگان پرخطر خواهد بود.

بنابراین، عربستان و روسیه احتمالا افزایش تولید را برای 3 ماه تا ما آوریل به تعویق می‌اندازند و در ماه مارس دوباره بررسی و تصمیم‌گیری می‌کنند.

یک گزینه دیگر می‌تواند تعویق دو ماهه یا یک افزایش کمتر مثلا محدود به یک میلیون بشکه یا کمتر، از ابتدای سال جدید میلادی باشد. به طوری که در ماه مارس دوباره بررسی و تصمیم گیری صورت گیرد.

اوپک پلاس می‌تواند، افزایش تولید خود را 6 تا ماه جولای به تعویق بیندازد و در ماه ژوئن بررسی مجدد و تصمیم گیری کند که روند قیمت نفت را افزایشی می‌کند، اما انعطاف پذیری و انسجام داخلی آن را کاهش می‌دهد.

هیچ یک از این گزینه‌ها نسبت به تعویق سه ماهه ارحجیت بیشتری ندارند که احتمالا نتیجه نشست 30 نوامیر و یک دسامبر خواهد بود.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار