المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

ترامپ نخستین جمهوری‌خواه بازنده در تگزاس می شود؟

ترامپ نخستین جمهوری‌خواه بازنده در تگزاس می شود؟ منابع خبری بر اساس نتایج نظرسنجی‌ها گزارش داده‌اند ترامپ ممکن است نخستین نامزد جمهوری‌خواه در ۴۴ سال گذشته باشد که در ایالت تگزاس بازنده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۶ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر در حالی که کمتر از یک هفته به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی مانده نتایج یک نظرسنجی جدید نشان می‌دهد «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ممکن است نخستین نامزد جمهوری‌خواهی باشد که در ۴۴ سال گذشته در ایالت تگزاس بازنده می‌شود.

آخرین بار که یک نامزد دموکرات در ایالت تگزاس به پیروزی رسید سال ۱۹۷۶ و آخرین بار که در ایالت جورجیا به پیروزی رسید سال ۱۹۹۲ بود. 

پایگاه «تروث‌آوت» گزارش داد ستاد انتخاباتی «جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در ابتدا قصد داشت منابعش را روی ۱۷ ایالت خاکستری متمرکز کند که نتایج آنها در ادوار انتخاباتی گذشته بین نامزدهای جمهوری‌خواه و دموکرات در گردش بوده‌اند. با این حال، تیم او اکنون در حال بررسی صرف برخی از منابع خود در ۲ ایالت یاد شده است.

«جن ریدر»، از مقام‌های ستاد انتخاباتی بایدن به ای‌بی‌سی‌نیوز گفت: «منابعی که در اختیار داریم به ما فرصت داده‌اند کارمان را در مناطق وسیع‌تری دنبال کنیم.»

طبق گزارش تروث‌آوت، تیم بایدن دلایل خوبی برای انجام این اقدام دارد. ایالت‌هایی که ستاد انتخاباتی بایدن چند ماه پیش برای بردن در آنها برنامه‌ریزی کرده بود، ایالت‌های همیشه خاکستری مانند «میشیگان»، «پنسیلوانیا»، «ویسکانسین»، «کارولینای شمالی»، «آریزونا» و «فلوریدا» بود.

دست‌کم نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهند این ایالت‌ها اکنون ولو با حاشیه اختلاف اندک با ترامپ به سمت جو بایدن متمایل شده‌اند.

با وجود این، شواهدی وجود دارند که نشان می‌دهند «تگزاس» و «جورجیا» که در ادوار قبلی «ایالت‌های قرمز» (کانون رأی جمهوری‌خواهان) بوده‌اند در حال تغییر روند و تبدیل شدن به «ایالت‌های آبی» هستند. 

بسیاری از مراکزی که نتایج نظرسنجی‌ها را دنبال می‌کنند اکنون وضعیت «تگزاس» را به عنوان ایالتی که کانون رأی جمهوری‌خواهان به شمار می‌رود بررسی نمی‌کنند و آن را یک «ایالت خاکستری» (یا چرخشی) در نظر می‌گیرند؛ این چیزی است که بسیاری از تحلیلگران مسائل انتخاباتی در آغاز سال جاری میلادی آن را غیرممکن تصور می‌کردند

پایگاه «RealClearPolitics» از مراکز مهمی که به گردآوری نتایج نظرسنجی‌ها و تحلیل آنها می‌پردازد گزارش داده که ترامپ در ایالت تگزاس به طور میانگین ۲.۶ درصد از بایدن جلو است، اما این رقم به حدی پایین است که در حاشیه خطای تمامی ۵ نظرسنجی‌ای که از آنها میانگین گرفته شده قرار دارد.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار