زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود

انتقاد ترامپ از آزادی رسانه در آمریکا/ رسانه های آمریکا فاسدند

رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر، رسانه‌های کشورش را «فاسد» خواند و از نبود آزادی رسانه در این کشور انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۷۱۶

به گزارش راهبرد معاصر «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر، رسانه‌های کشورش را «فاسد» خواند و از نبود آزادی رسانه در این کشور انتقاد کرد.

ترامپ در این پیام نوشت: «آمریکا آزادی رسانه ندارد، ما سرکوب روایت‌ها یا فقط اخبار جعلی داریم. طی دو هفته گذشته چیزهای زیادی در مورد اینکه چقدر رسانه‌‌هایمان فاسد هستند و اکنون درباره غول‌های فناوری که شاید حتی بدترند، معلوم شده است. بخش ۲۳۰ [قانون اینترنت] را لغو کنید!».

بخش ۲۳۰، قسمتی از قانون استفاده از اینترنت در آمریکاست که ایمنی در برابر محتوا‌های شخص ثالث برای ناشران وب‌سایت‌ها را فراهم می‌آورد.

رسانه اجتماعی توئیتر بار‌ها پیام‌های ترامپ را که به گفته خود مصداق اطلاعات گمراه‌کننده بوده‌اند، علامت‌دار کرده است.

این رسانه اجتماعی دو هفته گذشته با اعلام اینکه پیام ستاد تبلیغات انتخاباتی ترامپ که در آن جو بایدن «دروغگو» خوانده شده و همچنین انتشار ویدئویی درباره کسب و کار «هانتر بایدن»، پسر وی در اوکراین، نقض سیاست‌های این رسانه محسوب می‌شود، حساب کاربری تیم ترامپ را تعلیق کرد.

ترامپ همچنین طی سخنرانی‌ها و پیام‌های مجازی خود، مخصوصاً در ماه‌ها و روز‌های منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری، بار‌ها رسانه‌های کشورش را به انتشار اخبار جعلی متهم کرده است.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار