مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به ۱۹.۶ میلیون تومان رسید + جدول نرخ نقره آخرین قیمت خودرو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان قیمت سایپا و ایران خودرو

چراغ سبز رزم‌حسینی برای شکست حصر خودرویی!/ تغییر قیمت لوازم خانگی در راه است

چراغ سبز رزم‌حسینی برای شکست حصر خودرویی!/ تغییر قیمت لوازم خانگی در راه است علی‌رضا رزم حسینی گفت: انحصار در حوزه خودرو به صورت گام به گام باید شکسته شود و امکان برخورداری مصرف کنندگان از یک خودروی با کیفیت و قیمت مناسب ایجاد شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 30
کد خبر: ۶۴۸۶۲
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، علیرضا رزم حسینی گفت: دانش‌بنیان‌ها در حوزه ساخت داخل خودرو می‌توانند به وزارت صمت کمک کنند و باید شرکت‌های رقیب برای رقابت با خودروسازان داخلی ایجاد شود و با ایجاد یک بازار رقابتی خودروی با کیفیت به مشتریان تحویل داده شود.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: انحصار در حوزه خودرو به صورت گام به گام باید شکسته شود و امکان برخورداری مصرف کنندگان از یک خودروی با کیفیت و قیمت مناسب ایجاد شود.

 

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های خوبی در حوزه ساخت داخل در بیشتر حوزه های صنعتی وجود دارد، گفت: در حوزه لوازم خانگی تولید داخلی ۵۸ درصد افزایش یافته است و رفتن شرکت‌های خارجی از بازار کشور فرصت مناسبی برای شرکت‌های تولید کننده داخلی فراهم آورد.

 

وزیر صمت با تأکید بر اینکه برای رسیدن به جهش تولید، بروکراسی اداری، قوانین دست و پاگیر و تعدد بخشنامه‌ها باید رفع شود، تصریح کرد: در این چهار هفته هیچ بخشنامه ای که منجر به تعدد بخشنامه‌ها و ایجاد مقررات زاید شود، صادر نکرده‌ایم.

 

رزم حسینی افزود: سیاست جدید واردات در مقابل صادرات تا چند روز آینده ابلاغ خواهد شد. صادرکنندگانی که تعهدات ارزی دارند، می‌توانند مواد اولیه و یا کالاهای ضروری اولویت بندی شده توسط وزارت صمت را وارد کرده و بدین گونه رفع تعهد ارزی نمایند.

 

وی گفت: این فرصت خوبی است و سبب افزایش صادرات و تامین مواد اولیه و کالاهای ضروری در شش ماه دوم سال خواهد شد.

 

وزیر صمت در ادامه با اعلام اینکه سیاست وزارت صمت در جهت فراوانی و عرضه کالا است، بیان کرد: باید کالا در بازار فراوان شود، چراکه قیمت‌ها با افزایش عرضه، کاهش می‌یابد.

 

رزم حسینی اضافه کرد: از شنبه آینده نظارت بر توزیع کالاها بصورت هوشمند برای مقابله با گرانفروشی با همکاری تعزیرات در بازار تشدید می‌شود و بازرسی از مراکز اصلی، بنکداران و انبارداران طبق قانون انجام خواهد شد و در صورت مشاهده هر گونه تخلف برخورد قانونی صورت می‌پذیرد.

 

وی با اعلام اینکه قائل به عرضه همه محصولات فولادی در بورس فلزات هستیم، اضافه کرد: در چند روز آینده با همکاری شرکت‌های بزرگ این فرآیند را هم شروع خواهیم کرد.

 

وزیر صمت در خصوص روغن نباتی نیز بیان کرد: وضعیت ذخایر استراتژیک کشور در این حوزه خوب است، ۷۹ هزارتن روغن خام نیز در چند روز گذشته میان کارخانجات تولیدی توزیع شده است.

 

رزم حسینی اضافه کرد: نگرانی از لحاظ تامین روغن نداریم و مردم نیز نباید نگرانی داشته باشند.

 

وی همچنین در خصوص نهاده های دامی و تاثیر آن بر قیمت مرغ، گفت: با ارز ۴۲۰۰ تومانی نهاده‌های دامی وارد می‌شود و در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار می‌گیرد و شبکه توزیع تا مصرف کننده نهایی در اختیار وزارت جهاد است.

 

وزیر صمت تصریح کرد: ستاد تنظیم بازار بر اساس شاخص های وزارت جهاد و مشورت تشکلها قیمت گذاری مرغ را انجام می‌دهد و امیدواریم با افزایش نهاده‌های دامی به ثبات نسبی در بازار مرغ نیز برسیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
0
0
اگه میخاین جلوی گرونفروشیروبگیری اول برین سراغ شرکت سایپاوایرانخودروکه اقای شیوامجوزافزایش قیمت براشون صادر کرده بعدپایین دستیاوگرنه پایینیاهیچ کارن وسلام
محسن گرمی مغان
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۲ - ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
0
0
سلام.قیمت خودرو باید به سال91و قبل از روی کار امدن دولت اقای روحانی باز گردد تا عادلانه شود،قیمت خودرو باید حداقل به یک دهم کاهش یابد،قیمت واقعی تولیدات شرکت سایپا زیر 10میلیون و شرکت ایران خودرو زیر20 میلیون تومان است،ننگ بر وزیری که نیامده میخواهد خودروهای بی کیفیت با تکنولوژی30 سال پیش را گران کند از وزیری که بچه هایش در خارج زندگی میکنند نباید انتظاری جز این داشت،باتوجه به داخلی سازی بسیاری قطعات و کاهش ارزبری قیمتها باید روز به روز کاهش یابد،از خبرنگاران انتظار پیگیری داریم.سپاس
پرطرفدارترین اخبار