پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

اعلام آمادگی ایران برای کمک به زلزله زدگان ترکیه

معاون امور بین‌الملل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در پی وقوع زلزله نسبتا شدید در ازمیر ترکیه با همتای ترکیه خود گفت و گو و از اعلام مراتب همدردی و آماده‌باش نیروهای هلال احمر برای کمک به زلزله‌زدگان ترکیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۰ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 30
کد خبر: ۶۴۹۰۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  منصوره باقری در این گفت و گوی تلفنی با اعلام مراتب همدردی هلال احمر ایران با آسیب دیدگان این زلزله، آمادگی هلال احمر ایران برای امدادرسانی به زلزله زدگان ترکیه را اعلام کرد.


معاون بین الملل هلال احمر ترکیه نیز گفت: با توجه به اینکه زلزله در دریای بین ترکیه و یونان رخ داده امیدواریم که خسارات کم باشد اما برآوردهای اولیه حاکی از تخریب ساختمان های قدیمی در شهر ازمیر است و به همین دلیل احتمالا خسارات و تعداد کشته ها و زخمی ها قابل ملاحظه خواهد بود.



وی افزود: تاکنون ۱۲۰ نفر مجروح شدند و ۴ نفر هم آسیب جدی دیدند اما تعداد کشته ها هنوز مشخص نیست. در حال حاضر مردم به دلیل ترس در خیابان ها هستند و احتمالا شب را در خیابان ها به سر کنند.

 

بنابراین گزارش به دنبال وقوع زلزله ۶.۶ ریشتری در ازمیر، کشور ترکیه واقع در ١٩ کیلومتری کشور یونان، جمعیت‌های هلال احمر ۵ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و تهران به حالت آماده‌باش درآمده تا در صورت نیاز برای امدادرسانی و کمک به زلزله‌زدگان اقدام کنند.

 

ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده