جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

آخرین وضعیت قالیباف پس از ابتلا یه کرونا

آخرین وضعیت قالیباف پس از ابتلا یه کرونا پزشک معالج رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: خوشخبتانه آقای قالیباف وضع خوبی از لحاظ شدت بیماری دارند و در مرحله خفیف بیماری کرونا هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۷ - ۰۹ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 30
کد خبر: ۶۴۹۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  مصطفی قانعی فوق تخصص بیماری های ریوی و پزشک معالج رئیس مجلس شورای اسلامی  درباره آخرین وضع سلامتی رئیس مجلس گفت: خوشخبتانه آقای قالیباف وضع خوبی از لحاظ شدت بیماری دارند و در مرحله خفیف این بیماری هستند.

 

پزشک معالج رئیس مجلس افزود: براساس معاینات،  اشباع اکسیژن بالای ۹۶ درصد و درگیری ریه در سی تی اسکن کمتر از ۱۰ درصد است که از طبقه‌بندی خفیف این بیماری محسوب می‌شود.

 

وی ادامه داد: به علت مصدومیت شیمیایی ریه وی، لازم به مدیریت درمان بود که هم زمینه بیماری ریه معالجه شود و هم موجب تشدید بیماری تنفسی نشود.

 

قانعی درباره مدت زمان قرنطینه رئیس مجلس هم افزود: از نظر پزشکی ، از زمان شروع علائم تا دو هفته باید در قرنطینه باشند و با توجه به اینکه علائم از روز سه‌شنبه نمایان شده است باید در دو هفته آینده در قرنطینه بمانند.

 

پزشک معالج رئیس مجلس ادامه داد: با توجه به اینکه ابتلاء بین ۵ تا ۷ روز قبل از بروز علائم اتفاق افتاده بنابراین شروع بیماری حدود ۷ روز قبل بوده است لذا دو هفته باید در قرنطینه بمانند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار