جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

مدیر عامل ایران خودرو:برای عرضه خودرو در بورس هنوز به جمع بندی نرسیده ایم

مدیر عامل ایران خودرو درباره عرضه خودرو در بورس گفت: بحث‌های متعددی درباره عرضه خودرو در بورس صورت گرفته است که هنوز به جمع بندی نرسیده ایم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر آقای فرشاد مقیمی در حاشیه مراسم اهدای اقلام کمک‌آموزشی خودرو به هنرستان‌های کم برخوردار کشور همچنین افزود: در تلاش هستیم تا خودرو‌های کف کارخانه کاهش یابد تا مرحله‌ای که دیگر خودروی ناقص تولید نکنیم.


وی اضافه کرد:‌در بحث تولید قطعات در کشور، امروز از همه ظرفیت‌های استفاده می‌کنیم ضمن اینکه در آینده اخبار خوبی را در مورد تولید برخی از اقلام خواهید شنید.


مقیمی همچنین درباره قطعاتی که در گمرک باقی مانده است گفت: در تامین قطعات مشکلاتی در ایران خودرو وجود دارد که با همدلی‌ها هرچه سریعتر این اقلام از گمرک ترخیص می‌شود.


وی با اشاره به اینکه همکاران ما در ایام تعطیل هم مشغول به کار هستند افزود: در یک برنامه مشخص و روشن، خودرو‌های کف کارخانه ایران خودرو را کاهش می‌دهیم تا مرحله‌ای که دیگر خودرو ناقص تولید نکنیم.


مقیمی با اشاره به اینکه روزانه در حال ترخیص قطعات خودرو از گمرک هسیتم گفت: با سازمان بنادر و گمرک کشور تعامل کردیم تا قطعات یکسره به گمرک اختصاصی ایران خودرو حمل شوند تا سرعت انجام کار بالاتر رود.


مدیر عامل ایران خودرو اضافه کرد: در هفته گذشته ۱۳ هزار خودرو تجاری کردیم در این شرایط در حوزه تولید خودرو‌های سواری ۵۴ درصد رشد و خودرو‌های سنگین و یا مسافری، ۴۲ درصد رشد داشتیم.

خبرگزاری صدا و سیما

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار