آمریکا تعلیق تحریم فروش نفت ایران را لغو کرد اصرار لندن بر روایت مشکوک امنیتی علیه تهران/ کاردار سفارت ایران به وزارت خارجه رفت ابراز تاسف تهران از اتهام‌زنی قطر / بقائی: اتهام‌زنی سوال برانگیز و مغایر با اصل حسن همجواری است استقبال رسمی نخست وزیر عراق از پزشکیان + عکس قطر معاون سفیر ایران را احضار کرد / اعتراض قطر به انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز نتانیاهو: با آمریکا درباره مسائل اصلی مرتبط با ایران هم‌نظر هستیم پزشکیان راهی نجف شد عمار حکیم: انحصار سلاح در دست دولت، به معنای انحلال حشد شعبی نیست ادعای دبیرکل ناتو: کشور‌های اروپایی کمک بزرگی به آمریکا در تهاجم به ایران داشتند ارتش اسرائیل: زمانی برای عقب‌نشینی از جنوب لبنان مشخص نشده است تعطیلی رسمی در عراق در روز چهارشنبه به دستور الزیدی ترامپ: با اردوغان دوست صمیمی هستم؛ ترکیه وفادارتر از بقیه بود / اردوغان: در مورد اف-۳۵ از ترامپ قول گرفتم ترامپ: ترکیه به خاطر من به اسرائیل حمله نکرد / گرینلند باید توسط ما کنترل شود نه دانمارک هاکان فیدان: ایران و آمریکا در دستیابی به اهداف نهایی کاملا جدی هستند ترامپ: شی جین‌پینگ به آمریکا می‌آید؛ ایران با موارد زیادی موافقت کرد! تعطیلی دیالی به مناسبت تشییع رهبر شهید ایران در عراق

تمدید تحریم‌های آمریکا علیه سودان/ دلجویی پامپئو از خارطوم

تمدید تحریم‌های آمریکا علیه سودان/ دلجویی پامپئو از خارطوم رئیس جمهوری آمریکا به رغم آنکه صحبت از امکان حذف نام سودان از فهرست به اصلاح کشورهای حامی تروریسم کرده بود اقدام به تمدید وضعیت اضطراری و تحریم‌های مربوط به این کشور کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 02
کد خبر: ۶۵۳۴۰

به گزارش راهبرد معاصر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای گفت: به رغم تحولات مثبت اخیر بحرانی که اقدامات و سیاست‌های دولت سودان ایجاد کرده و سبب اعلام وضعیت اضطراری و تمدید این وضعیت اضطراری شده، حل نشده است.

وی بیان کرد، سیاست‌های دولت سودان "همچنان یک تهدید غیرعادی و فوق‌العاده را متوجه امنیت ملی و سیاست خارجی آمریکا می‌کند".

او گفت: من بنا بر این ضروری است وضعیت اضطراری ملی اعلام شده بر طبق فرمان اجرایی ۱۳۰۶۷، که بر مبنای دستور اجرایی ۱۳۴۰۰ گسترش یافت، در ارتباط با سودان ادامه یابد.

بلافاصله مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا درباره این تصمیم اظهار نظر کرد و گفت، در تقدیر گام‌هایی که دولت سودان به سمت صلح در مناطق درگیری برداشته آمریکا متعهد به تلاش با دولت این کشور و شرکای بین‌المللی برای تعیین شروطی است که به لغو تحریم‌های مربوط به نزاع دارفور در اسرع وقت خواهد بود.

پامپئو افزود: ما عملا رایزنی‌ها در سازمان ملل را شروع کردیم تا به این هدف برسیم.

وزیر خارجه آمریکا گفت، تصمیم تمدید تحریم‌ها هرگز تاثیر منفی بر روابطی که شاهد بهبود است،‌ نخواهد داشت. این گام به هیچ وجه تاثیری بر روند حذف نام سودان از لیست کشورهای حامی تروریسم نخواهد گذاشت.

او ادامه داد: ما تحولات مثبت مهم را که دولت انتقالی در احیای حقوق بشر ایجاد کرده، درک می‌کنیم و قدردان تلاش‌هایش برای تحقق صلح در دارفور و مناطق درگیری دیگر در سودان هستیم.

وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد: واشنگتن به ایجاد شراکت استراتژیک با سودان پایبند است.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار