ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

کرونا پارکینسون می آورد

موارد مستند حاکی از آن است که عفونت کووید ۱۹ منجر به بیماری پارکینسون می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ در ابتدا تصور می‌شد که بروز این عارضه بعد از ابتلاء به کووید ۱۹ اتفاقی نادر است اما موارد گزارش شده از چندین کلینیک در ایتالیا، بریتانیا، آلمان و آمریکا موجب شد محققان به این موضوع توجه بیشتری نمایند.

 

چندین گزارش نشان داده اند که در مدت ۲ تا ۵ هفته بعد از ابتلاء به کروناویروس، علائم بیماری پارکینسون در فرد ظاهر شده است.

 

در تمامی موارد، تصویربرداری مغز، کاهش عملکرد سیستم دوپامین مغز را نشان داد که شبیه به بیماری پارکینسون است. هیچ یک از افراد دارای سابقه ژنتیکی بیماری پارکینسون نبودند.

 

دکتر «پاتریک براندین»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کلورادو، در این باره می‌گوید: «یافته ها نشان می‌دهد عوارض جانبی عفونت کووید ۱۹ نظیر التهاب و آسیب به سیستم عروقی، مبنای ابتلاء به بیماری پارکینسون است.»

 

به گفته محققان، عفونت‌های ویروسی نقش مهمی در آغاز اولین مراحل بیماری پارکینسون دارند چراکه این ویروس‌ها منجر به مرگ سلول‌های مغزی تولیدکننده دوپامین می‌شوند. دوپامین ماده شیمیایی ضروری است که فقدان آن موجب بروز مشکلات حرکتی نظیر لرزش و رعشه می‌شود.

 

همچنین یک فرضیه دیگر این است که از آنجائیکه بین لخته شدن خون با سیستم عروقی در مغز ارتباط وجود دارد، این شرایط می‌تواند به منظقه مغزی تولیدکننده دوپامین آسیب وارد کند و فقدان دوپامین می‌تواند منجر به بیماری پارکینسون شود.

 

 

یافته‌های جدید محققان بریتانیایی نشان حاکی از آن است که برخی از بهبودیافتگان کرونا دچار نقایص شناختی قابل توجهی می‌شوند.

 

چندین مطالعه قبلی نشان داده اند که مشکلات نورولوژیکی بر بیماران کووید ۱۹ تأثیر می‌گذارد.

 

محققان دانشگاه کمبریج لندن داده‌های مربوط به تست شناختی ۸۴,۲۸۵ نفر را که عفونت کووید ۱۹ شأن تأیید شده بود را بررسی کردند.

 

دکتر «آدام همپشایر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «بررسی های ما از این فرضیه حمایت می‌کند که عفونت کووید ۱۹ احتمالاً دارای پیامدهای برای عملکرد شناختی است که در فاز بهبود همچنان ادامه دارد.»

 

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر در مورد ارتباط بین این تغییرات نورولوژیکی با ابتلاء به کووید ۱۹ تاکید دارند.

 

عصر ایران

کلمات کلیدی: کرونا پارکینسون
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار