واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم لاریجانی با رئیس مجلس عراق دیدار کرد سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه

خروج کامل و رسمی آمریکا از پیمان پاریس

ایالات متحده آمریکا که از یک سال پیش روند خروج از توافق آب و هوایی پاریس را آغاز کرده، ‌امروز - چهارشنبه - به طور رسمی از این توافق خارج خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۷ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «ون مینوت» فرانسه روز چهارشنبه به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت: در صورتی که «جو بایدن» برنده انتخابات ریاست جمهوری شود، بزرگترین اقتصاد جهان می‌تواند به سرعت به میز مذاکره بازگردد. نتایج انتخابات چیزی را تغییر نخواهد داد: ایالات متحده روز چهارشنبه به طور رسمی از توافقنامه آب و هوایی پاریس خارج می‌شود. بنابراین عدم قطعیت کامل در مورد آینده آن وجود دارد.

 

در صورت پیروزی جو بایدن، بزرگترین اقتصاد جهان باید به سرعت به تلاش‌های بین‌المللی علیه گرم شدن کره زمین ملحق شود. بر عکس، با انتخاب مجدد «دونالد ترامپ»، این کشور دستکم چهار سال دیگر آن را به تنهایی پیش خواهد برد.

 

طبق گزارش اخیر سازمان American Pledge (تعهد تابعیت)، در صورتی که ترامپ بار دیگر رئیس جمهور شود، نزاع برای آب و هوا از طریق ایالت‌ها، شهرداری‌ها و مووسات پیش خواهد رفت.

 

ون مینوت نوشت: ابتکارات آنها حتی بدون این که از طرف دولت فدرال حمایت شوند، می‌تواند آمریکا را قادر سازد تا میزان انتشار کربن خود را تا سال ۲۰۳۰ ، ۳۷ درصد کاهش دهد. در صورت پیروزی جو بایدن ، ایالات متحده لازم است رسما تمایل خود برای بازگشت به توافق پاریس را به سازمان ملل اعلام کند.

 

توافق آب و هوایی پاریس که با نام «پیمان پاریس» نیز شناخته می‌شود، ذیل چارچوب پیمان‌نامه سازمان ملل متحد در تغییر اقلیم (UNFCCC) در رابطه با کاستن انتشار گازهای گلخانه‌ای، سازگاری و امور مالی است که از سوی نمایندگان ۱۹۷ کشور در کنفرانس تغییر اقلیم ۲۰۱۵ سازمان ملل متحد در پاریس مذاکره و ۱۲ دسامبر ۲۰۱۵ با اجماع تصویب شد.

 

چندی پیش، مشاور سیاست خارجی «جو بایدن» نامزد دمکرات ها برای ریاست جمهوری آمریکا در مصاحبه با اندیشکده "شورای آتلانتیک" آمریکا بر ضررت بازگشت آمریکا به پیمان های بین المللی از جمله توافق جامع قدرت های هسته ای جهان با ایران (برجام) تاکید کرد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار