پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی مهلت طرح رایگان ارتقا ایمنی ایران خودرو جزییات فروش محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه امام / مسافران بخوانند جزئیات جدید پرداخت معوقات بازنشستگان لغو ممنوعیت فصلی واردات و ترخیص برنج در سال ۱۴۰۵ سود سهام عدالت ۱۴۰۵ کی واریز می‌شود؟ آخرین اخبار سهام عدالت ۱۴۰۵ و جزئیات مرحله جدید پرداخت نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟

اعلام زمان احتمالی بازگشایی پالایشی یکم/ افزایش سرمایه پالایش نفت اصفهان و تهران

اعلام زمان احتمالی بازگشایی پالایشی یکم/ افزایش سرمایه پالایش نفت اصفهان و تهران افزایش سرمایه شرکت‌های پالایش نفت اصفهان و تهران در صندوق پالایش یکم اعمال شده و قرار است واحدهای این صندوق از هفته آینده معامله‌پذیر شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر پذیره‌نویسی واحدهای صندوق پالایشی یکم در حالی پس از چند بار تمدید مهلت، شهریور امسال پایان یافت که چندی پیش مدیر این صندوق در خصوص دلایل تاخیر در معامله این واحدها گفت: با توجه به اینکه افزایش سرمایه دو پالایشگاه تهران و اصفهان در بورس هنوز در پرتفوی صندوق اعمال نشده است، به همین دلیل نمی‌توان اقدام به بازگشایی نماد این صندوق کرد. بر این اساس نمی‌توان زمان دقیقی را برای معامله واحدهای این صندوق اعلام کرد و باید منتظر ماند تا اقدام‌های مربوط به افزایش سرمایه دو شرکت پالایشی به سرانجام برسد.

این در حالی است که به تازگی حسن علائی، معاون واگذاری سهام و بنگاه‌های سازمان خصوصی‌سازی گفته اصلاحیه‌ای روی مصوبه هیئت وزیران در خصوص صندوق پالایشی یکم زده شد تا سهام جایزه این دو نماد در پورتفوی صندوق پالایشی یکم قرار گیرد. تصویب این اصلاحیه موجب تاخیر در بازگشایی نماد صندوق پالایشی یکم شد. از این رو تغییر پورتفوی پالایشی یکم ظرف روزهای آینده انجام و حداکثر تا پایان هفته بعد خرید و فروش سهام پالایشی یکم آغاز خواهد شد.

 

شایان ذکر است هیات دولت در جلسه عصر روز یکشنبه گذشته که به ریاست حسن روحانی برگزار شد، در راستای انتقال حقوق مالکانه سهام هریک از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF) از زمان شروع پذیره نویسی به صندوق، با اصلاح مصوبه واگذاری سهام دولت در صندوق مزبور و الحاق یک بند به آن موافقت کرد.

به موجب اصلاحیه مذکور، از زمان شروع پذیره نویسی واحدهای هریک از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس از زمان شروع پذیره نویسی واحدهای هر یک از صندوق های سرمایه گذاری قابل معامله در بورس (ETF)، کلیه حقوق مالکانه سهام از جمله سود سهام، حق تقدم و سهام جایزه، متناسب با سهام مورد انتقال، متعلق به صندوق مربوطه خواهد بود و سازمان خصوصی سازی مکلف است نسبت به انتقال حقوق مالکانه به صندوق اقدام نماید.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار