توضیحات آموزش و پرورش درباره یک خبر شبکه «منوتو» سد‌های خالی در انتظار تابستان؛ کاهش ۴۶ درصدی بارش‌ها رئیس دانشگاه صنعتی شریف: فضای دانشگاه محل تخلیه آرام اعتراضات است اخطار انضباطی دانشگاه شریف و بهشتی به دانشجویان شرکت کننده در تجمعات کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران

جهانپور:معرفی دارو تنها از پایگاه‌های اختصاصی مجاز است

سخنگوی سازمان غذا و دارو با تاکید بر لزوم معرفی داروها در نشریات و پایگاه‌های تخصصی، گفت: تبلیغات داروها در سایر نشریات و رسانه‌های غیر تخصصی حتی در صورت ادعای توزیع اختصاصی برای جامعه پزشکی مجاز نیست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر دکتر کیانوش جهانپور در حساب توییتری خود نوشته است: « معرفی فرآورده‌های دارویی اعم از داروهای شیمیایی، گیاهی یا سنتی صرفا در نشریات و پایگاه‌های تخصصی مجاز است. هر فرآورده‌ای که در مجوز صادره‌ آنها کاربرد دارویی ذکر شده مشمول این موضوع خواهد بود.»

وی در ادامه تاکید کرده است:« تبلیغات داروها در پوشش معرفی در خبرگزاری‌ها، روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها، مجلات و سایر نشریات و رسانه‌های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حتی در صورت ادعای توزیع اختصاصی برای جامعه پزشکی مجاز نیست.»

سخنگوی سازمان غذا و دارو همچنین نوشته است:« این موضوع در قوانین، مقررات و آیین‌نامه‌های حوزه دارو در خصوص این موارد با جزئیات، اشاره شده است. بیان یافته‌های جدید علمی در مورد داروها از رسانه‌های گروهی عمومی بدون ذکر نام اختصاصی دارو یا موسسه و شرکت تولید کننده و توزیع کننده البته پس از تایید بلامانع است.»

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار