ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

بارش باران و وزش باد شدید در چندین استان تا روزهای آینده

معاون سازمان هواشناسی گفت:‌امروز و فردا در شمال غرب و غرب کشور بارش باران و وزش باد شدید داریم و روزهای 17 و 18 آبان در جنوب غرب، شمال خلیج فارس و استان‌های واقع در دامنه زاگرس مرکزی و البرز مرکزی و سواحل خزر نیز بارش‌ها ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر محمد اصغری در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد: امروز و فردا در شمال غرب و برخی استان‌های غربی کشور رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت داریم و در سواحل غربی و مرکزی خزر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: روزهای شنبه و یکشنبه پیش‌رو دامنه بارش‌ها علاوه بر مناطقی که ذکر شد استان‌های واقع در غرب و جنوب غرب کشور را هم در برمی‌گیرد. همچنین این شرایط در نواحی شمالی خلیج فارس، استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و البرز مرکزی و سواحل غربی و مرکزی خزر نیز حاکم است.

 

اصغری گفت: در روزهای شنبه و یکشنبه دما در نوار شمالی کشور کاهش نسبی دارد و بارش در ارتفاعات شمال غرب و ارتفاعات البرز مرکزی به صورت برف خواهد بود و دریای خزر و شمال خلیج فارس نیز مواج اشت.

 

وی افزود: روز یکشنبه 18 آبان در استان‌های گلستان و خراسان شمالی بارش پراکنده دارم و روز دوشنبه 19 آبان در غرب و جنوب غرب کشور، شمال غرب و استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و ارتفاعات البرز مرکزی بارش خواهیم داشت.

 

معاون سازمان هواشناسی اظهار کرد: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 33 درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای 5 درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

 

اصغری در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت: آسمان تهران روز آینده نیمه‌ابری تا ابری، گاهی با وزش باد پیش‌بینی می‌شود، بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 23 و 13 درجه خواهد بود.

 

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار