عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تدابیر اربیل برای جلوگیری از حملات پ.ک.ک

علی‌رغم درخواست گروهک حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) از اربیل برای گفت‌و‌گو، سخنگوی منطقه کردستان عراق اعلام کرد که اربیل برای جلوگیری از حملات پ.ک.ک تدابیری اتخاذ خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۹ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس گزارش حمله نیروهای گروهک حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک) به نیروهای پیشمرگه، «جوتیار عادل» سخنگوی دولت منطقه کردستان عراق اعلام کرد که اربیل تدابیری برای جلوگیری از تکرار حملات پ.ک.ک علیه نیروهای پیشمرگه اتخاذ خواهد کرد.

 

«الند امیر‌» بخشدار «جمانکی» در استان «دهوک»‌ (شمال عراق) روز چهارشنبه خبر داده بود که عده‌ای از عناصر پ.ک.ک به نیروهای منطقه کردستان عراق را هدف حمله قرار داده‌اند که در پی این اقدام، دو نیروی پیشمرگه زخمی شده‌اند و یک تن دیگر کشته شده است.

 

خبرگزاری «آناتولی» به نقل از بیانیه‌ای که از سخنگوی منطقه کردستان عراق دریافت کرد، گزارش داد که جوتیار عادل در این بیانیه به حملات پ.ک.ک علیه پیشمرگه اشاره کرده و گفته است که اربیل قصد دارد از منطقه کردستان عراق و ساکنان آن در برابر تمام تعرض‌ها محافظت کند.

 

طبق این گزارش، جویتار عادل تأکید کرد است که اربیل هنوز اطلاع ندارد که آیا پ.ک.ک حملات دیگری علیه نیروهای پیشمرگه خواهد داشت یا خیر.

 

عادی همچنین تأکید کرد که اربیل برای جلوگیری از تکرار حملات مشابه تدابیری اتخاذ خواهد کرد.

 

روز گذشته، پایگاه خبری «شفق نیوز» گزارش داد که «هیوا زاکروس» مسئول روابط «کنگره جوامع کُرد» شاخه نظامی حزب کارگران کردستان (پ.ک.ک)، دولت منطقه کردستان عراق را به گفت‌‌و‌گو فراخوانده است.

 

اعلام زاکروس پس از آن بود که حکومت منطقه کردستان عراق و بغداد حملات پ.ک.ک به نیروهای پیشمرگه را محکوم کردند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده