قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم نتانیاهو وارد خاک سوریه شد دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد

عضو پارلمان عراق: تصمیم اخراج نظامیان خارجی از عراق قطعی است

یکی از اعضای پارلمان عراق با تاکید بر اینکه تصمیم اخراج نظامیان خارجی متاثر از نام رئیس جمهور آمریکا نیست، گفت: تصمیم اخراج نظامیان خارجی از عراق قطعی است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۹ - ۲۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 14
کد خبر: ۶۶۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر طبق گزارش پایگاه خبری المعلومه، الرکابی با تاکید بر اینکه اخراج نظامیان آمریکایی از عراق برای دولت بغداد لازم الاجراست، گفت: این موضوعی است که چه با روی کار آمدن نامزد دموکرات و چه جمهوری‌خواه در دولت بعدی آمریکا، باید اجرا شود.

عضو کمیته امنیت و دفاع پارلمان عراق با بیان اینکه تصمیم اخراج نیرو‌های آمریکایی از عراق قطعی است، ادامه داد: در مورد این قضیه تنها موضوع زمان مطرح است.

وی در این راستا افزود: مسئولیت اجرای این موضع برعهده دولت است؛ اما امکان لغو این تصمیم نیز وجود ندارد و از سوی پارلمان عراق یکسره و قطعی شده است.

الرکابی ادامه داد: دولت عراق باید با هماهنگی کاخ سفید فارغ از نام رییس جمهور آتی آمریکا چه رییس جمهور فعلی و چه جو بایدن برای تعیین جدول زمانی خروج نیرو‌های آمریکایی اقدام کند.

وی با بیا این که تصمیم اخراج این نیرو‌ها برگشت ناپذیر است، اظهار کرد: ما آن را یک موضوع بسیار مهم می‌دانیم که نمایانگر یک دیدگاه ملی است که پشتوانه آن، مواضع یک ملت در مخالفت با حضور نظامیان خارجی در کشورشان محسوب می‌شود.

میزان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار