اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

راه حل مقتدی صدر برای بحران اقتصادی عراق

راه حل مقتدی صدر برای بحران اقتصادی عراق رهبر جریان صدر یک بسته پیشنهادی شامل 16 بند را برای عبور از بحران اقتصادی عراق و اجتناب از گرفتن وام‌های داخلی و خارجی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 07
کد خبر: ۶۵۸۸۸

به گزارش راهبرد معاصر «مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر عراق، امروز (شنبه - ۷ نوامبر) طی پستی در تلگرام بار دیگر بر ضرورت اخراج اشغالگران آمریکایی از عراق تاکید کرد و گفت که عراق به دلیل حضور این نیروها، میلیاردها دلار خسارت دیده است.

وی طی پستی طولانی در توئیتر درباره گرفتن وام داخلی و خارجی برای عبور از کسری بودجه ایجاد شده در کشور و پرداخت حقوق‌هایی که دولت فدرال طی چند ماه اخیر نتوانسته به موقع پرداخت کند، هشدار داد و چندین راهکار برای پرهیز از گرفتن وام ارائه کرد.

مقتدی الصدر نوشت که برخی تلاش می‌کنند از داخل یا خارج وام بگیرند تا کسری اقتصادی ایجاد شده را رفع کنند و اگر میسر شد حقوق کارمندان را پرداخت کنند در حالی که ضروری است این روند پرداخت حقوق سازماندهی شود و اصلاحات و نظارت بر روی  آن انجام شود و کارمندان فضایی یا چند حقوقی یا کسانی که دارای پست‌های اضافی و غیره هستند، اخراج و حذف شوند.

وی معتقد است که گرفتن وام از ارزش واحد پول عراق می‌کاهد و بحران اقتصادی را تشدید می‌کند و به همین دلیل چندین پیشنهاد را که به نظر او از گرفتن وام بهتر و مفیدتر است ارائه می‌کند که شامل 16 مورد است که در ادامه می آید:

۱- جمع آوری عوارض آب و برق و سایر خدمات مشروط به اینکه به دست افرادی امین سپرده شود.

۲- تسهیل اعطای وام‌های بانکی به دارندگان پروژه‌های متوسط و بزرگ برای اجرای آنها با مشارکت دولت به دلیل تسهیلاتی که در اختیار آنها می‌گذارد.

۳- توسعه کار کشاورزی در عراق از طریق توزیع اراضی میان افرادی ذی‌صلاح و گرفتن سهام از آنها که دارای منافعی است که بر کسی پوشیده نیست.

۴- خصوصی‌سازی برخی بخش‌های عمومی هرچند برای مدتی مشخص با هدف احیای آنها و بازگردادند تولید به آنها در بخش‌های صنایع، کشاورزی و ...

۵- افشای نام و بازخواست مفسدانی که سرمایه‌های عراق را طی سالهای گذشته به خاطر هوی و هوس خود یا احزابشان هدر داده‌اند و این امر از طریق دستگاه قضایی شفاف و پاک‌دست و بازگرداندن پولهای به سرقت رفته میسر می‌شود.

۶- اخراج اشغالگری که موجب خسارت وارد شدن به عراق شده و می‌شود و میلیاردها دلار به بهانه حفاظت پوشالی و ساختگی از اراضی عراق زیان وارد کرده است.

۷- بررسی توافقنامه چین و واگذار کردن آن به دستهای افراد امین؛ این امر بسیار بهتر از روی آوردن به توافق‌نامه‌های شرم‌آور دیگر است.

۸- حمایت و حفاظت امنیتی از بانک‌های عراقی از یک سو و نظارت بر فاسدان از سوی دیگر و توقف پمپاژ مالی به خارج از کشور و سازماندهی فعالیت بانک مرکزی.

۹- اقدام جدی و سخت برایی بهره‌برداری از سرمایه‌های ذخیره شده در عراق..منظور من تنها نفت نیست بلکه سایر سرمایه‌ها که باید به دور از دستان فاسدان مورد بهره‌برداری قرار گیرند.

۱۰- جمع‌آوری مالیات و عوارض گمرکی از طریق دستهای افرادی امین و جلوگیری از افتادن این امور به دست فاسدان

۱۱- حمایت از سرمایه‌گذاران و تشویق آنها با حمایت مادی و معنوی در حد امکان

۱۲- تنظیم رتبه‌بندی حقوق‌ها و قانون‌‌مند کردن و تسویه آنها و اقدام برای سازماندهی حقوق دوره بازنشستگی

۱۳- تلاش برای ثبت الکترونیکی بازرسی از ادارات دولتی و خدمات ارائه شده به شهروندان به منظور جلوگیری از فساد. 

۱۴- نفت بزرگترین سرمایه و ثروت کشور است لذا باید از آن حفاظت شود،  فاسدان از آن دور نگه داشته شوند و صادرات آن و واردات آن به کشور باید تنها در انحصار دولت باشد.

۱۵- سرمایه‌گذاری بر روی بخش‌های مختلف گردشگری به صورت فعال و مثمرثمر 

۱۶- توافق میان دولت مرکزی و اقلیم کردستان برای حل مشکلات مالی فیمابین از جمله نفت استخراجی از منطقه کردستان.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار