هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

ستاد بایدن: ترامپ از قبول شکست سر باز بزند، او را تا بیرون کاخ سفید اسکورت می کنیم

ستاد بایدن: ترامپ از قبول شکست سر باز بزند، او را تا بیرون کاخ سفید اسکورت می کنیم ستاد انتخاباتی نامزد حزب دموکرات اعلام کرد در صورتی که رئیس‌جمهور آمریکا از قبول شکست سر باز بزند، او را به بیرون از کاخ سفید مشایعت خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر ستاد انتخاباتی نامزد دموکرات انتخابات آمریکا در واکنش به گزارش‌ها درباره قصد ترامپ برای نپذیرفتن نتیجه انتخابات،  اعلام کرد در صورتی که رئیس‌جمهور فعلی این کشور از قبول شکست سر باز بزند، او را به بیرون از کاخ سفید اسکورت خواهند کرد.

به گزارش «ایندیپندنت»، «اندرو بِیتس» سخنگوی این ستاد در بیانیه‌ای اعلام کرد: همانطور که نوزدهم ژوئیه گفتیم، مردم آمریکا درباره این انتخابات تصمیم می‌گیرند؛ و دولت ایالات متحده کاملاً توانایی این را دارد که اشغالگران را به بیرون کاخ سفید مشایعت کند. 

شبکه خبری «سی‌ان‌ان» پیشتر به نقل از منابع آگاه گزارش داد ترامپ در تماس با نزدیکانش گفته قصد ندارد شکست در برابر جو بایدن در انتخابات ریاست‌جمهوری را بپذیرد.

طبق این گزارش، ترامپ طی روزهای گذشته در گفت‌وگو با نزدیکانش گفته حتی در صورت بسته شدن مسیرهای پیروزی‌اش در ایالت‌هایی مانند جورجیا و پنسیلوانیا قصدی برای پذیرش شکست ندارد.

دستیاران ترامپ از جمله «مارک میدوز»، رئیس دفتر کارکنان کاخ سفید تلاشی برای القای واقعیت به او نکرده‌اند و در عوض با ادعاهای او مبنی بر اینکه انتخابات از او دزدیده شده همراهی کرده‌اند.

سی‌ان‌ان به نقل از منابع مطلع نوشت نزدیکان ترامپ می‌گویند از نظر آنها یک نفر باید این را به ترامپ بگوید که دوران حضور او در کاخ سفید به پایان رسیده است. هنوز درباره اینکه چه کسی باید این مسئولیت را بپذیرد تصمیم‌گیری نشده، اما ممکن است «ایوانکا ترامپ»، دختر رئیس‌جمهور آمریکا یا «جارد کوشنر»، داماد او برای این منظور در نظر گرفته شوند.

آخرین نتایج انتخابات حاکی است جو بایدن در ایالت‌های کلیدی جورجیا و پنسیلوانیا هم از ترامپ پیشی گرفته است.

در حال حاضر، جو بایدن، نامزد حزب دموکرات ۲۶۴ رأی الکترال کسب کرده و برای رسیدن به کاخ سفید تنها به ۶ رأی الکترال دیگر نیاز دارد.

دونالد ترامپ ۲۱۳ رأی الکترال دارد و برای پیروزی باید آرای الکترال تمامی ایالت‌های کلیدی باقی‌مانده به علاوه ایالت نوادا را ببرد. 

ترامپ روند برگزاری انتخابات را زیر سوال برده و شکایت‌هایی را در چند ایالت طرح کرده است. او در روز اول برگزاری انتخابات گفت که روند شمارش آرا باید متوقف شود. 

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار