فواید خودردن آب کرفس چیست؟-راهبرد معاصر
آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا توانیر: قطعی برق ۱۰ روز تا ۲ هفته آینده متوقف می‌شود / در تابستان سال آینده نیز ناترازی برق داریم ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول تصویب توافق‌نامه تجارت آزاد با ایران در سنای قزاقستان هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

فواید خودردن آب کرفس چیست؟

کرفس دارای فیبر زیادی است و باعث می شود احساس سیری کنیم. به همین دلیل است که ما نمی توانیم مقدار زیادی از آن بخوریم. هنگامی که آب کرفس را می گیریم ، فیبر آن از بین می رود و به همین دلیل می توانیم یک لیوان از آن را مصرف کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۸۱۰
به گزارش راهبرد معاصر با توجه به اینکه کرفس کاملاً مملو از ویتامین ها ، مواد معدنی و سایر مواد خوب است ، این آب میوه فقط یک نوشیدنی نیست بلکه یه نوشیدنی عالی برای رژیم غذایی است.
 
قند و کالری آب کرفس بسیار کم است برخلاف سایر آب میوه و سبزیجات ،  قند و کالری یک لیوان آب کرفس نسبت به آب هویج کمتر است. لطفا در نظر داشته باشید که فیبر برای بدن ما بسیار مهم است و هرگز از آب کرفس به جای وعده غذایی استفاده نشود.
 
1. از مشکلات بینایی جلوگیری می کند
 
کرفس از نظر ویتامین A بسیار سرشار است و این ویتامین نقش اساسی در بینایی دارد. از سطح چشم در برابر باکتری ها و ویروس ها محافظت می کند. ویتامین A همچنین به جلوگیری از بروز مشکلات بینایی وابسته به سن مانند آب مروارید کمک می کند.
 
2. خطر سرطان را کاهش می دهد 
 
کرفس حاوی لوتئولین است و محققان دریافتند که این عنصر سلولهای سرطانی را تضعیف کرده و آنها را به درمان حساس تر می کند. کرفس برای مدت طولانی در طب چینی به عنوان یک عامل ضد سرطانی مورد استفاده قرار می گرفت.
 
3. غذای اسیدی را خنثی می کند
 
کرفس از نظر عناصر آهن، منیزیم و سدیم حاوی عناصر قلیایی بسیار خوبی است . به عبارت دیگر ، می تواند غذاهای اسیدی را خنثی کند و از این طریق به ما کمک می کند تعادل pH سالم در بدن ما حفظ شود .  
 
مصرف زیاد غذای اسیدی می تواند باعث بروز انواع مشکلات سلامتی مانند زوال استخوان ، سنگ کلیه و مشکلات کبدی و قلبی شود و از آنجا که بسیاری از مواد غذایی که هر روز می خوریم اسیدی است، اضافه کردن آب کرفس به رژیم غذایی شما می تواند برخی از این موارد را از ساختن آن متوقف کند.
 
4- تعادل مایعات را تنظیم می کند
 
کرفس از نظر پتاسیم بسیار سرشار است و این ماده معدنی در بسیاری از فرآیندهای بدن ما نقش بسزایی دارد. دانشمندان بر این باورند که پتاسیم سومین ماده معدنی مهم برای عملکرد بدن است. بدن ما از حدود 60٪ آب ساخته شده و 40٪ از این آب در داخل سلول های شما یافت می شود ، در حالی که مابقی آن خارج از سلول ها ، در مایعات نخاعی ، خون و بین سلولهای شما است. این سطح از آب در داخل و خارج از سلولهای شما بسیار مهم است و از غلظت الکترولیتها تأثیر می پذیرد. پتاسیم در آب حل می شود و در سیستم ما مانند یک الکترولیت با بار مثبت رفتار می کند و سطح آب درون سلول ها را تنظیم می کند. 
 
5- از ابتلا به دیابت نوع 2 جلوگیری می کند
 
دیابت نوع 2 به یک موضوع جدی برای سلامتی در دنیای مدرن تبدیل شده است. تخمین زده می شود که تا سال 2030 ، بیش از 400 میلیون نفر در سراسر جهان از این بیماری رنج می برند. کرفس یکی از راههای طبیعی برای جلوگیری از بروز آن است. کرفس حاوی ویتامین K زیادی است و یک مطالعه ثابت کرده است که ویتامین K حساسیت ما به انسولین را بهبود می بخشد.
 
6. سرشار از فولات است
 
فولات یکی از ویتامین های گروه B است و یک عنصر اساسی برای گلبول های قرمز و سفید در مغز استخوان است ، همچنین در تبدیل کربوهیدرات ها به انرژی ، تجزیه پروتئین و تولید DNA نقش مهمی دارد. فقط یک فنجان آب کرفس حاوی 145 میکروگرم فولات است که بیش از 36٪ میزان توصیه شده برای آقایان و خانم ها و 29٪ برای خانم های باردار و شیرده است.
بهداشت
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار